Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Κιμούλη στο Reactor

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Κιμούλη στο Reactor

Ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και απάντησε στις ερωτήσεις του Άρη Γάρου σχετικά με το θέατρο αλλά και το σημερινό κοινωνικό γίγνεσθαι.
Διαβάστηκε φορες
Δύο λόγοι έφεραν τον Γιώργο Κιμούλη στο Ηράκλειο της Κρήτης στα τέλη του Φεβρουαρίου. Ο πρώτος λόγος έχει όνομα «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη, μια μουσικο-θεατρική παράσταση σε απόδοση – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, που παρουσιάστηκε στο κινηματοθέατρο «Αστόρια». Ο δεύτερος λόγος ήταν μια διάλεξη - επί της ουσίας - του σπουδαίου καλλιτέχνη για την σημαντικότητα του άλλου στη θεατρική πράξη, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο χώρος ιδεών «Συμπόσιο Πολιτισμού».

Τα παιδιά του Reactor δεν έχασαν την ευκαιρία και κάλεσαν τον Γιώργο Κιμούλη για μια συνέντευξη στον πολυχώρο Φυγόκεντρος στο κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε στις ερωτήσεις του Άρη Γάρου που περιστρέφονταν γύρω από το θέατρο αλλά και το σημερινό κοινωνικό γίγνεσθαι.Τι είναι ο Reactor; Αρχικά είναι ένα κανάλι (από τα πολλά, είναι αλήθεια) στο YouTube. Οι άνθρωποι που αποτελούν το Reactor έχουν βαρεθεί την μονοδιάστατη παρουσίαση της πληροφορίας στην εποχή μας και την συνεπακόλουθη προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων και στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Τα παιδιά του Reactor θέλουν να ψάξουν και να εμβαθύνουν στον άνθρωπο, να ψαχτούν αλλιώς και στον βασικό πυλώνα των κοινωνιών που είναι ο πολιτισμός. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και η εικόνα είναι πλέον αυτή που κρίνει τα πάντα, ιδού το κανάλι του Reactor.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα