Charlie Chaplin - Cinobo

O Charlie Chaplin έρχεται στο Cinobo ανήμερα των γενεθλίων του!

Στις 16 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Τσάρλι Τσάπλιν έρχεται στο Cinobo, σε ένα αφιέρωμα που εστιάζει στη μεγάλου μήκους φιλμογραφία του.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Μετά το αφιέρωμα στη φιλμογραφία της Ανιές Βαρντά, το Cinobo συνεχίζει να φέρνει στο προσκήνιο δημιουργούς που έγραψαν ιστορία στο παγκόσμιο σινεμά, με μια συλλογή-σταθμό. Στις 16 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Τσάρλι Τσάπλιν έρχεται στο Cinobo, σε ένα αφιέρωμα για όλη την οικογένεια που εστιάζει στη μεγάλου μήκους φιλμογραφία του, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε σε πεντακάθαρη εικόνα χάρη στις νέες αποκατεστημένες κόπιες που εξασφάλισε το Cinobo σε συνεργασία με την MK2.Συνολικά 10 μεγάλου μήκους ταινίες και μια συρραφή τριών μικρών, θα παρουσιάσουν το απαράμιλλο και πάντοτε επίκαιρο σύμπαν του σερ Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν, της πρώτης παγκόσμια αναγνωρίσιμης φιγούρας του σινεμά, γνωστού και ως Σαρλό. Ο ενήλικας με τη χρυσή καρδιά, αλλά και την πονηριά ενός  παιδιού, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από Το Χαμίνι (The Kid, 1921), που ενσαρκώνει όλη τη σύλληψη και κοσμοθεωρία του Σαρλό σε δύο οντότητες που αλληλοσυμπληρώνονται με την εναλλαγή γέλιου και δακρύων. Ένας χαρακτήρας που έφτασε στο απόγειο της φήμης του με τους Μοντέρνους Καιρούς (Modern Times, 1936) και τον Μεγάλο Δικτάτορα (The Great Dictator, 1940), την πρώτη μερικώς ομιλούσα ταινία του Τσάπλιν, αλλά και τη διαχρονικότερη και πλέον ανθρωπιστική σάτιρα για τη φρίκη του πολέμου.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης τις ταινίες Ο Χρυσοθήρας (The Gold Rush, 1925), Το Τσίρκο (The Circus, 1928), Τα Φώτα της Πόλης (City Lights, 1931), Ο Κύριος Βερντού (Monsieur Verdoux, 1947), Τα Φώτα της Ράμπας (Limelight, 1952), Ένας Βασιλιάς στη Νέα Υόρκη (A King in New York, 1957), αλλά και το Μια Γυναίκα από το Παρίσι (A Woman of Paris, 1923), μια από τις σπάνιες δραματικές δουλειές της βωβής περιόδου του Τσάπλιν χωρίς τον ίδιο πρωταγωνιστή, που δίχασε στην εποχή της, αλλά επανεκτιμήθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών.

chaplin dictateur_04_300dpi ∏ Roy Export SAS

Τέλος, στη συλλογή περιλαμβάνεται η Επιθεώρηση Τσάρλι Τσάπλιν (Charlie Chaplin Revue), μια επικόλληση τριών βωβών ταινιών μικρού μήκους (A Dog’s Life, Shoulder Arms, The Pilgrim) από την πρώιμη περίοδο της ακμής του, που ξαναβγήκαν στους κινηματογράφους το 1959, με τη μορφή μιας μεγάλου μήκους ταινίας.


Λίγα λόγια για το Cinobo

Το Cinobo (Cinema No Borders) είναι η νέα ελληνική συνδρομητική streaming (sVOD) πλατφόρμα που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 12 Μαρτίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου, με εκατοντάδες ταινίες επιλεγμένες και κατηγοριοποιημένες από επαγγελματίες curators του κινηματογραφικού χώρου. Με μόλις 7,99€ τον μήνα, δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, οι συνδρομητές του Cinobo μπορούν να παρακολουθήσουν απεριόριστα επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο με ελληνικούς υπότιτλους. Η πλατφόρμα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με μία «Πρεμιέρα Cinobo» και  δύο νέες προσθήκες, ενώ παρουσιάζει ανά 15 ημέρες εκτενή αφιερώματα και συλλογές. 

Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα προβολής ταινιών σε High Definition και με 5.1 surround ήχο για την ultimate κινηματογραφική εμπειρία.Είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω ιστοσελίδας, καθώς επίσης μέσω της Cinobo εφαρμογής σε smartphone και tablet (Αndroid, iOS) και Smart TV (Android, LG με WebOS 4.0 ή μεταγενέστερα) και με προβολή μέσω Chromecast. Με μία μηνιαία συνδρομή ο χρήστης έχει απεριόριστη πρόσβαση από όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, δυνατότητα θέασης σε δύο οθόνες ταυτόχρονα και τη δυνατότητα να ακυρώσει και να συνεχίσει τη συνδρομή του ανά πάσα στιγμή χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Το Cinobo παρέχει τη δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης (offlineviewing) για προβολή ταινιών on the go, λειτουργία continuewatching για συνέχεια αναπαραγωγής της ταινίας από οποιαδήποτε συσκευή, δυνατότητα πρόσθεσης ταινιών στη λίστα του χρήστη και λειτουργία γονικού ελέγχου. 


Γενικές πληροφορίες και εξυπηρέτηση πελατών: 
Τηλέφωνο: +30 2142148777
Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου, chat, φόρμας επικοινωνίας και email. 

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα