Khruangbin_SoYouWontForget

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια Μαΐου 2020

Ξέρουμε ότι ψάχνετε μία playlist για την αρχή του καλοκαιριού. Γι' αυτό μαζέψαμε για σας τα καλύτερα κομμάτια από τις νέες κυκλοφορίες του Μαΐου.
Διαβάστηκε φορες
Το καλοκαίρι ξεκίνησε και εδώ στο Mixgrill έχουμε βάλει κάτω τα καινούρια singles μαζί με τους νέους δίσκους που βγήκαν το τελευταίο μήνα ώστε να βρούμε τι ξεχώρισε. Διαλέξαμε λοιπόν δέκα τραγούδια που έπαιζαν στο repeat στα ηχοσυστήματα των συντακτών και σας τα παρουσιάζουμε.

Ξεκινώντας, ανορθόδοξα, με την πρώτη θέση, το κομμάτι που μας άρεσε περισσότερο είναι το "So We Won't Forget" των Khruangbin. Η μπάντα έχει δηλώσει πως βάζει φωνητικά στα κομμάτια της μόνο όταν είναι απαραίτητο και φαίνεται πως αλλάζουν εντελώς το ηχητικό τοπίο, δίνοντας μία πιο pop διάθεση ανάμεσα στον εξευγενισμένο ethnic ήχο τους. Το λίγο soul - λίγο electro "Bless Me" του Moses Sumney κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση με το λίγο πιο πειραματικό pop του "In Birdsong" των Everything Everything να ακολουθεί.

Ο Moby επέστρεψε με το "My Only Love", το οποίο μας ξάφνιασε ευχάριστα, η Nicole Atkins κέρδισε τη πέμπτη θέση με το retro 70's "Domino" για να φτάσουμε στον Bob Dylan και το μπλουζιάρικο "False Prophet" που δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η Tash Sultana μας ετοιμάζει για την επόμενη δισκογραφική δουλειά της με το feel good pop του "Pretty Lady", o Badly Drawn Boy κυκλοφόρησε το "Banana Skin Shoes" που μας θύμισε κάτι από Beck, οι Levellers έπαιξαν δυνατά με το "Calling Out" (που τελικά το αδικεί η ένατη θέση, να τα λέμε αυτά) ενώ τη δεκάδα κλείνουν οι Bright Eyes με το "Persona Non Grata" για αποκλιμάκωση.

1. Khruangbin - So We Won't Forget
2. Moses Sumney - Bless Me
3. Everything Everything - In Birdsong
4. Moby - My Only Love
5. Nicole Atkins - Domino
6. Bob Dylan - False Prophet
7. Tash Sultana - Pretty Lady
8. Badly Drawn Boy - Banana Skin Shoes
9. Levellers - Calling Out
10. Bright Eyes - Persona Non Grata

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα