Ο Ελληνικός δίσκος του Μαρτίου 2021: Marva Von Theo - Afterglow

Ο Ελληνικός δίσκος του Μαρτίου 2021: Marva Von Theo - Afterglow

Σε έναν όχι και τόσο παραγωγικό μήνα, οι Marva Von Theo εύκολα ξεχωρίζουν!

Διαβάστηκε φορες
Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν αρκετούς ελληνικούς δίσκους των τελευταίων εβδομάδων και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν αυτόν που ξεχώρισε.

Ακόμα κι αν τον Μάρτιο στην διεθνή δισκογραφία, δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε για δίσκο του μήνα, στην εγχώρια σκηνή δεν είχαμε αντίστοιχη παραγωγικότητα και θα έλεγα ότι εύκολα ξεχώρισε το πανέμορφο "Afterglow" των Marva Von Theo. Ο δεύτερος δίσκος του Ελληνικού συγκροτήματος διαθέτει εκπληκτικό εξώφυλλο και μια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση. 

Τα πρώτα τέσσερα τραγούδια του "Afterglow" ("Love", "Forever", "Ruins", "Embrace this madness") δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με έντονα τα dark στοιχεία, τα synths σε κεντρικό ρόλο και την art pop να μπολιάζεται μαζί τους με έναν μοναδικό τρόπο. Τα φωνητικά της Μάρβας Βούλγαρη είναι σε υψηλό επίπεδο και η προφορά των Αγγλικών της, άψογη. Αν μου ζητούσατε να σας δώσω 2-3 νέους μουσικούς που ταιριάζουν με την μουσική των MVT, θα σας έλεγα εύκολα την Anna Calvi, την Angel Olsen και η Natasha Khan ή αλλιώς Bat for Lashes. Και οι 3 αγαπημένες τραγουδίστριες!

Ο Δημήτρης Καμπούρης γράφει στην σχετική δισκοκριτική του: «Πρόκειται για ένα άλμπουμ ευαίσθητο σα χάδι, που μιλάει για την αγάπη και τον έρωτα, την απώλεια και την ελπίδα, την ίδια τη ζωή. Που πάντα γίνεται καλύτερη με άλμπουμ όπως αυτό. Με καλλιτέχνες όπως οι Marva Voulgari και Theo Foinidis, που μοιράζονται στίχους και μουσική. Με τους Marva Von Theo».

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα