GAD

GAD @ Fuzz: Τελικά δεν ήταν ψέμα...

Όσοι από εσάς καταφέρατε να βρεθείτε στο Fuzz το βράδυ της Παρασκευής θα καταλάβατε οτι οι GAD κάθε άλλο παρά πλάκα μας έκαναν...
Διαβάστηκε φορες
GADΗ μέρα που περιμέναμε έφθασε για να διαπιστώσουμε αν οι Gad μας έκαναν πλάκα λόγω πρωταπριλιάς ή όχι. Όσοι από εσάς καταφέρατε να βρεθείτε στο Fuzz το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε θα καταλάβατε ότι τα παιδιά όχι μόνο μίλαγαν σοβαρά αλλά ήταν και πολύ καλά προετοιμασμένοι και με εκπλήξεις στις αποσκευές τους για να μας χαρίσουν άλλο ένα live όπως αυτοί ξέρουν να κάνουν καλά.

Στο προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με το live των Gad στο ΚοοΚοο η μόνη μας παρατήρηση ήταν ότι χρειάζονταν λίγο μεγαλύτερο χώρο. Το Fuzz λοιπόν αποδείχθηκε ιδανικός συναυλιακός χώρος για την μπάντα.

Ήμασταν πολλοί αυτοί που κατευθυνθήκαμε προς το Fuzz σε βαθμό που γεμίσαμε τον κυρίως  χώρο χωρίς όμως να είμαστε αγκαλίτσα με τι διπλανή παρέα. Το πλήθος του κόσμου δε με εξέπληξε μιας και ο Gad έχουν ένα διαρκώς αυξανόμενο κοινό που εκτιμά την ιδιαίτερα αξιόλογη δουλειά τους από το 2004 που μας συστήθηκαν.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή στις 10:30 και ξεκίνησαν το live με ένα δυνατό Intro και ακολούθησε το ομότιτλο κομμάτι από την τελευταία τους δουλειά με τίτλο Perfect Crime. Έχουν έρθει με αρκετή ενέργεια, ο ήχος είναι μια χαρά και όλα δείχνουν ότι το βράδυ μας θα συνεχιστεί πολύ όμορφα. Μόλις τελειώνει το κομμάτι ο κόσμος τους υποδέχεται ένθερμα και οι ίδιοι μας ανταποδίδουν τη χαρά τους και μας καλησπερίζουν στο show τους .

Στη συνέχεια μας παρουσίασαν το πολύ όμορφο You Know The way, το αγαπημένο όλων μας  Pray από το πρώτο τους album  και έπειτα το αρκετά ηλεκτρονικό  Νο songs for her now.

Έχοντας πάρει ήδη μια γεύση από το πώς θα εξελιχθεί το liv,e οι Gad μας προλογίζουν το Second Thoughts λέγοντας μας ότι ήταν από τα πρώτα τραγούδια που έγραψαν και για το λόγο αυτό φροντίζουν να μην λείπει από κανένα live τους.

Ενώ βρισκόμαστε στη μέση περίπου του live είχε φθάσει η στιγμή για την οποία όπως είπε και ο Κώστας (τραγουδιστής των Gad) «ίσως είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετοί από εσάς είστε εδώ σήμερα και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό» το όνομα αυτού τι άλλο.. Waves! Ο ενθουσιασμός του κόσμου μεγάλος και από όσο πρόσεξα ίσως και το κομμάτι που ηχογραφήθηκε πιο πολύ από κινητά… φαίνεται κ στο σχετικό βιντεάκι μας.

Μετά το Waves ακολουθεί ίσως η πιο ιδιαίτερη κατά τη γνώμη μου στιγμή όχι μόνο  της βραδιάς αλλά και από τις πιο όμορφες από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους. Στη σκηνή εμφανίζεται η Dioni από τους Astyplaz για να μας παρουσιάσει μαζί με τους Gad για πρώτη φορά live το Don’t Forget to Live Before You Die από το album System May Fall. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κομμάτι το οποίο σε συνδυασμό  με τη υπέροχη  αυτή φωνή δε περνά απαρατήρητο σε καμία περίπτωση. 

GAD
Γενικά οι Gad μας παρουσίασαν τα περισσότερα τραγούδια και από τις δύο δουλειές τους μεταξύ των οποίων ήταν και τα Deep Blue World, Over The Moon, Parallel Lives, True Love , Safe , Leslie, Wise Girl, Seperate Ways και το The end Of the Road τα οποία είχαν πολύ καλή ανταπόκριση από τον κόσμο, πότε πιο έντονα και πότε σε χαμηλότερους τόνους. Άλλωστε από τα κυριότερα χαρακτηρίστηκα του κοινού που αγαπά τη συγκεκριμένη μπάντα  είναι ότι μπορεί να μην χόρευαν και τις  2 ώρες παρά κάτι που διήρκησε το live αλλά ήταν εμφανές στα μάτια τους και  γενικότερα στις εκφράσεις του προσώπου τους  ότι αυτό που παρακολουθούσαν τους είχε γεμίσει από όμορφα συναισθήματα.

Το κομμάτι "διασκευές" σας το άφησα για το τέλος. Όσοι από εσάς είδατε για πρώτη φόρα τους Gad ίσως να παρατηρήσατε ότι μας παρουσίασαν και αρκετές διασκευές. Συγκεκριμένα ακούσαμε τα εξής : All Sparks (Editors), You are Αll Τhat I Have (Snow Patrol), Mr Brightside (The Killers) και Killing The Moon (Echo & The Bunnymen). Η μπάντα φροντίζει να παρουσιάζει ορισμένες διασκευές σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση όχι μόνο γιατί προφανώς αρέσει στο κοινό τους αλλά μάλλον γιατι και ο ίδιοι θέλουν να πειραματίζονται σε λίγο διαφορετικούς ήχους και να ανανεώνονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι διασκευές εκτελέστηκαν άψογα και ξεσήκωσαν το κοινό με το καλύτερο τρόπο.

Τώρα όσοι δεν έχετε καταφέρει ακόμα να δείτε live τους Gad ή δεν τους χορτάσατε στο Fuzz και θέλετε να τους δείτε πάλι το MixGrill έχει φροντίσει και για αυτό… Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και θα έχετε νεότερα πολύ σύντομα :)

Σας άρεσε η συναυλία; Δώστε μας την δικιά σας άποψη στην παρακάτω φόρμα αξιολόγησης.


Σας παραθέτουμε ορισμένα βιντεάκια από το live...Tags
Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
3,3 / 10 (σε 6 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα