Shots: Και φεστιβάλ έχουμε

Φεστιβάλ ετοιμάζουμε εδώ στο Mixgrill. Ελληνόφωνα, Αγγλόφωνα ή και τα 2 μαζί; Λοιπόν από τίτλο δεν πάμε και πολύ καλά (sorry κιόλας) αλλά από line up σε συνδυασμό με τιμή είμαστε θεοί.
Διαβάστηκε φορες
Και φεστιβάλ έχουμε

Φεστιβάλ ετοιμάζουμε εδώ στο Mixgrill. Ελληνόφωνα, Αγγλόφωνα ή και τα 2 μαζί; Λοιπόν από τίτλο δεν πάμε και πολύ καλά (sorry κιόλας) αλλά από line up σε συνδυασμό με τιμή είμαστε θεοί. Με 8 ή 10 Ευρώ βλέπεις Στάθη Δρογώση, GAD, Monsieur Minimal, Rous & Pop Eye. Άσε που γίνεται στο Passport στον Πειραιά και επιτέλους η πόλη μου αποκτά έστω και έτσι ένα φεστιβαλ. Λοιπόν Κυριακή, 17/04 μαζευόμαστε στο Passport για μπιρίτσες και μουσικούλες!!!

Και DJλικια έχουμε.

Αύριο... Πέμπτη, 07/04 στα πλατό του Dunkel θα βρίσκεται ο δικός μας Πάνος Διονυσόπουλος - littlefluffyclouds για την καθιερωμένη Mixgrill βραδιά. Και επειδή το ξεχνάω πρέπει να ξέρετε ότι κάθε Πέμπτη έχουμε δικές μας βραδιές στην Πανόρμου.

Παιχτούρα μου

Η καλύτερη μου είναι να διαβάζω άρθρο ή συνέντευξη με τον Χατζηπαναγή... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ειπωθεί το πόσο πολύ έλειψε από την Εθνική και πόσο πικραμένος νιώθει με αυτό ο Βάσια. Μετά τρώει Becel και όλα μια χαρά.

ΑΓΝΟΣ Γκάλης

Εκεί στην ΑΓΝΟ θυμήθηκαν τη Γκάλη εποχή. Σου λέει κάτσε να το θυμήσουμε και όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν.

Χυμός... το καλύτερο ναρκωτικό

Έχει κλείσει η AMITA την Ομόνοια για διαφήμιση και την έχει μετατρέψει σε παραλία... Τo twitter έχει γεμίσει σχόλια αλλά ένα πολύ καλό το είπε η mem_ka: Κανείς δεν σκέφτηκε όλα αυτά τα πρεζάκια που έχουν αράξει στην πλατεία; Θα νομίζουν ότι έχουν παραισθήσεις...

Αρρώστια

Αν ισχύει ότι έρχονται οι Interpol τότε πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις πιο σημαντικές συναυλίες του καλοκαιριού. Για μερικούς θα είναι σίγουρα η σημαντικότερη. Άντε να δούμε όμως και πόσο κόσμο θα βάλει ένα γκρουπ που οι Έλληνες το θεωρούμε (και γω μέσα) από τα αγαπημένα μας των τελευταίων χρόνων. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ...

Προσοχή που βάζεις το καναρίνι σου

Ο Erik Vervroegen είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργικούς παγκοσμίως. Από τα χρόνια που ήταν διευθυντής δημιουργικού στη TBWA Paris και απλά σάρωνε τα βραβεία σε όλους του διεθνείς διαγωνισμούς είχε ως πολιορκητικό τις καμπάνιες του AIDES και βεβαίως αυτές του Playstation. Τώρα που πήγε Αμερική συνεχίζει να κάνει εξαιρετική δουλειά για το ίδιο θέμα.


Το κομμάτι βεβαίως είναι της Joan Jett – Bad Reputation


Όχι βεβαίως ότι από τη στιγμή που έφυγε ο συγκεκριμένος δημιουργικός από τη Γαλλία οι υπόλοιποι εκεί δεν βρήκαν το δρόμο τους. Το αντίθετο θα έλεγα... η περσινή καμπάνια με το πέος στις τουαλέτες έσκισε!!!Μπαλίτσα

Στην ΑΕΚ πάνε στο γήπεδο με ταξί. Ούτε ο Σεφερλής δεν έκανε τόσο πετυχημένα αστεία όταν είχε την εκπομπή ΤΑΧΙ.
Στον Ολυμπιακό βρίζουμε το Ντουντού γιατί μάλλον δεν θέλει μείωση μισθού... ή μήπως επειδή είπε ότι το να μπαίνεις στο γήπεδο δεν είναι σωστό. Παράνοια.
Στο βάζελο βαριούνται και χάνουν στας Σέρρας.

Μπασκετάκι

Το κέρατο μου και ήθελα να πάω Βαρκελώνη. Που να πας όμως... θα πάνε οι γνωστοί αστεράτοι. Γιατί για να είμαστε και σωστοί άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. Το σύνθημα ‘’Ζοτς, σταμάτα, δεν είναι πια αστείο, Μήνυση μας έκανε το αστεροσκοπείο’’ είναι θεϊκό.

Που να πάω;

•    Στις 8/4 έχει Steve Harley με Cockney Rebel στο Gagarin.
•    Αν είσαι Σαλονικιός την Παρασκευή πας στο Principal για UNΚLE. Αν είσαι Αθηναίος θα τους δεις το Σάββατο στο VOX.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα