Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο Θανάσης, ο Αλκίνοος, ο Κωστής και η Νατάσσα στη Λούτσα

Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα συναυλιών στον Άγιο Νικόλαο, στη Λούτσα (κοντά στο Beach Bar CULT) τον ερχόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Το menu περιλαμβάνει Θανάση Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Maraveyas Illegal και Νατάσσα Μποφίλιου.

Διαβάστηκε φορες
Θανάσης ΠαπακωνσταντίνουΜόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα συναυλιών στον Άγιο Νικόλαο, στη Λούτσα (κοντά στο Beach Bar CULT) τον ερχόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Το menu περιλαμβάνει Θανάση Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Maraveyas Illegal και Νατάσσα Μποφίλιου.

Για σκεφτείτε λοιπόν, όλοι αυτοί οι πολύ αγαπημένοι μουσικοί θα μας γεμίσουν με τις μουσικές τους δίπλα στη θάλασσα. Εντάξει ωραία είναι τα θέατρα, καλά τα γήπεδα, αλλά άλλο πράγμα είναι να παρακολουθείς μια συναυλία και να ακούς το κύμα δίπλα σου.

Το Mix Grill είναι χορηγός επικοινωνίας και στις 4 συναυλίες. Έτσι μείνετε "συντονισμένοι", γιατί έρχονται διαγωνισμοί με 10 προσκλήσεις για κάθε συναυλία. Την επόμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου θα ξεκινήσει ο πρώτος διαγωνισμός μας για τη μεγάλη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Επιπλέον, την Τρίτη που μας έρχεται, μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις του arockaria από την εμφάνιση του Θανάση και τα 34 τραγούδια που είπε στο Θέατρο Πέτρας στις 15 Ιουνίου για να πάρετε μια γεύση από το τι θα ακούσουμε την 1η Αυγούστου.

Το πλήρες πρόγραμμα των συναυλιών είναι το εξής:
 
Σάββατο 01/08/2009: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Σάββατο 08/08/2009:Αλκίνοος Ιωαννίδης
Σάββατο 29/08/2009: Maraveyas Illegal
Σάββατο 05/09/2009: Νατάσσα Μποφίλιου 

Διοργάνωση: Αυλαία - Cult - Macambo
Είσοδος: 20 ΕυρώΔιαβάστε ακόμα