Λεπτό προς Λεπτό: Judas Priest, Whitesnake, Opeth, Firewind, Karma Violens

LIVE σχόλια για τις συναυλίες των Judas Priest, Whitesnake, Opeth, Firewind και Karma Violens από την Πλατεία Νερού, στο Φάληρο.
Διαβάστηκε φορες
Σε λίγη ώρα θα είμαστε στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο και θα ξεκινήσει η ζωντανή ανταπόκριση μας από τις συναυλίες των Judas Priest, Whitesnake, Opeth, Firewind και Karma Violens. Μαζί με τα δικά μας σχόλια, μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας, μέσα από το Facebook ή το Twitter (με πρόθεμα: @MixGrill).

Το πρόγραμμα της ημέρας είναι το εξής:

Karma Violens 17.15
Firewind 18.05
Opeth 19.10
Whitesnake 20.40
Judas Priest 22.20

Τα λέμε ζωντανά σε λίγο λοιπόν...

φωτογραφία από το Twitter της DETOX

17:15: Λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος, ο συντάκτης μας Λουκάς Κάκος θα είναι στην Πλατεία Νερού στις 6:30 μμ. Μας συγχωρείτε για την έλλειψη ενημέρωσης στις εμφανίσεις των Karma Violens και Firewind.

Opeth

19:05: Ξεκίνησαν οι Opeth με το Grand Conjuration. Αρκετός ο ήλιος, αλλά λίγος ο κόσμος. Ο ηχος είναι μια χαρα.

19:17: Face of Melinda στη συνέχεια.

19:24: Οι Opeth μνημονευουν τους Whitesnake και τους Judas Priest και λένε πόσο σημαντικοί είναι για τη μουσική. Συνεχίζουν με το Master's Apprentice από το Deliberance.

19:51: Τελευταίο τραγούδι το Hexx Omega. Πολύ καλοί οι Opeth. Αρτιοι (ως Σκανδιναβοι) στο παιξιμο των μακροσυρτων, πολυπλοκων συνθέσεων τους. Περιμένουμε τους Snake τώρα. Ώρα για μπύρες!Whitesnake

20:27: Εκρηκτική εμφάνιση των Whitesnake στη σκηνή! Best years & give me all your love. Ντελιριο του κόσμου που γεμίζει σιγά, σιγά την Πλατεία Νερού.

20:46: O Coverdale στη σκηνη. Πολύ καλός ήχος για τους Whitesnake. Τώρα παίζουν το Steal your heart away, ενα νέο τραγούδι τους. Το κοινό πάντως ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό.

21:01: Μια μπαλαντα από το νέο τους δίσκο "Forevermore".

21:24: Κιθαριστικο και μετά drum solo κατα τη διάρκεια του "Love will set you free". Fool for your loving και ήρθε η ώρα να χοροπηδησουμε... Η φωνή του Coverdale αρχίζει να σπάει, αλλά τον βοηθάει ο κόσμος.

21:28: Here I go again. Τα hits έχουν αρχίσει... Still of the night τώρα.

21:50: Παρουσίαση του συγκροτήματος και ο Coverdale κλείνει τη βραδιά ερμηνεύοντας ακαπελα το Soldier of fortune. Παμε για δεύτερο γύρο μπύρας.Judas Priest

22:22: Rapid fire & Metal Gods. Βουλιάζει το Φάληρο! Ο ηχος πολύ καλός! Το σκηνικό super!

22:37: Starbreaker από το Sin after sin. Μεγάλη βραδιά! Victim of changes με laser και καπνογονα.

22:58: Μια πολύ ωραία στιγμή τώρα. Diamonds and Rust της Joan Baez... Μετά ο Rob ντυμένος με μια μεταλλική στολή λέει: "I' m Nostradamus".

23:15: Nightcrawler, Turbo lover και Beyond the realms of death. Αυτή η συναυλία δεν υπάρχει!

23:33: Blood red skies. Οτι ακούγαμε πιτσιρικάδες... Τώρα Green Menalishi από Fleetwood Mac. Ζούμε εποχές 1979. Unleashed in the East!

23:53: Breaking the law: Στο τέλος μας αφήνουν να το τραγουδήσουμε εμείς. Στο καπάκι Painkiller και συνεχίζουμε να τραγουδάμε όλο και πιο δυνατά. Φωτιές και laser επί σκηνής...

0:07: Encore με Hellion/Electric Eye. O Halford βγαίνει στη σκηνή με μηχανή και Hell bent for leather.

0:14: Encore 2: You 've got another thing coming.

0:23: Τελευταίο και αποτελειωτικό: Living after midnight! Ώρα να αποχωρήσουμε με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει...

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα