Σήμερα ξεκινάει το EXIT Festival και θα είμαστε εκεί

Απέχει 6,5 ώρες περίπου από τη Θεσσαλονίκη. Το ημερήσιο εισιτήριο του είναι στα 30 Ευρώ και αν θες να έχεις πρόσβαση και τις 4 ημέρες, το κόστος είναι στα 111 Ευρώ, δηλαδή 27,75 Ευρώ/μέρα. Θα δείς Arcade Fire, Pulp, Portishead, Jamiroquai, M.I.A...
Διαβάστηκε φορεςEXIT FESTIVAL 2011
Novi Sad - Σερβία
7-11 Ιουλίου


Απέχει 6,5 ώρες περίπου από τη Θεσσαλονίκη. Το ημερήσιο εισιτήριο του είναι στα 30 Ευρώ και αν θες να έχεις πρόσβαση και τις 4 ημέρες, το κόστος είναι στα 111 Ευρώ (ήταν 109 μέχρι πριν λίγες ημέρες), δηλαδή 27,75 Ευρώ! Το εισιτήριο για το
Camping Site είναι στα 27 Ευρώ.

- Την Πέμπτη θα δεις τους Arcade Fire, Pulp, Bad Religion, Beirut, House of Pain κ.α.
- Την Παρασκευή θα δείς την M.I.A., τους Editors, Underworld κ.α.
- Το Σάββατο θα χορέψεις με τον Jamiroquai και τους Santigold, Groove Armada, Jinx κ.α.
- Τέλος την Κυριακή θα δεις μετά από πολλά χρόνια (από το Rockwave της Φρεαττύδας), τους Portishead, τους Grinderman, τους οποίους μπορεί να είδες πριν λίγες ώρες και τους digitalism, Kreator κ.α. Θα δεις και τους Marsheaux!

Είναι σίγουρα ένα από τα καλά line-up Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ φέτος.
Από τις 7 ως τις 10 Ιουλίου στο κάστρο Petrovaradim δίπλα στο Δούναβη, όπως κάθε χρόνο εδώ και 11 χρόνια.

Το Mix Grill θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ και αύριο Παρασκευή θα διαβάσετε την ανταπόκριση του Μιχάλη Λαμπρινού - poromenos από τις εμφανίσεις των Arcade Fire, Pulp, Bad Religion, Beirut κ.α.

Το ταξίδι στο EXIT

Αν χρησιμοποιήσετε λεωφορείο, τότε από Θεσσαλονίκη μέχρι το Βελιγράδι θα κάνετε 10 ώρες περίπου και το εισιτήριο είναι στα 90 Ευρώ (με επιστροφή).
Ο καλύτερος τρόπος βέβαια είναι να πάτε με αυτοκίνητο και  να είστε πάνω από 3 σε αυτό. Σύμφωνα με το Via Michelin, αν ξεκινήσετε από Αθήνα, θα φτάσετε στο Βελιγράδι σε 11,5 ώρες και το κόστος σας θα είναι στα 117 Ευρώ (βενζίνη-διόδια). Αν φύγετε από Θεσσαλονίκη, το ταξίδι θα διαρκ'εσει 6 ώρες και 48 λεπτά και θα πληρώσετε περίπου 53 Ευρώ στην βενζίνη (δείτε περισσότερα εδώ).

Ταξιδι + εισιτήριο του EXIT από την Art on the Road

Λεπτομέρειες εκδρομής: Αναχώρηση στις  9 Ιουλίου (αργά το βράδυ) και άφιξη στις 10 Ιουλίου νωρίς το μεσημέρι. Αναχώρηση μετά την λήξη της συναυλίας και αναμενόμενη άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουλίου νωρίς το πρωί.

Τιμή συμμετοχής: 400 ευρώ (περιλαμβάνεται εισιτήριο συναυλίας, μεταφορά από Θεσσαλονίκη και επιστροφή, 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, εισιτήριο και για τις 4 ημέρες του φεστιβάλ.) ή 270 ευρώ χωρίς διαμονή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα