Deal στον Πολιτισμό & την Τεχνολογία: Οι προσφορές της 07/07

Σε καθημερινή βάση, όταν υπάρχουν προσφορές που σχετίζονται με τη μουσική, το θεάτρο, τον κινηματογράφο, τον Πολιτισμό γενικότερα και την τεχνολογία θα τις διαβάζετε σε αυτό το άρθρο.
Διαβάστηκε φορες
Τα deals και οι διαγωνισμοί έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον οι επιχειρήσεις για να επιβιώσουν έχουν δεδομένες τις προσφορές στους πελάτες τους. Το Mix Grill είναι μια σελίδα που έχει ως βάση τον Πολιτισμό και την Τεχνολογία.

Έτσι λοιπόν όταν υπάρχουν προσφορές που σχετίζονται με τη μουσική, το θεάτρο, τον κινηματογράφο, τον Πολιτισμό γενικότερα και την τεχνολογία θα τις διαβάζετε σε αυτό το άρθρο. Για να δούμε τι έχουμε σήμερα:

Μουσική - Συναυλίες

Κερδίστε 30 Εισιτήρια για το SchoolWave Festival σε διαγωνισμό της Sony-Ericsson.

Βρείτε το κρυμμένο εικονίδιο του Schoolwave Festival για να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 12 του Ιούλη.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό εδώ.

Κινηματογράφος

Αθήνα - Εισιτήριο με 2.5€!

Το θερινό σινέ Μελίνα, το μεγαλύτερο του Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό με πρώτες προβολές ταινιών (Οι πειρατές της Καραϊβικής κ.α.) & όλες τις μεγάλες επιτυχίες του χειμώνα (Hangover II, Μαύρος Κύκνος κ.α.)! Aρχική αξία εισιτηρίου 5€, έκπτωση 50%!

Κάνε deal εδώ.

Θεσσαλονίκη - Θερινό Σινεμά με 4,80€.

4,80€ για ένα Εισιτήριο στο Cine Ελληνίς με επιλογή ανάμεσα από ταινίες όπως Ακόμα και η Βροχή, Τεκμήριο Ενοχής, Η Γυναίκα της ζωής μου, Cars 2 Ελληνικά κ.α. Μία Προσφορά αρχικής αξίας 8€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 40%

Κάνε deal εδώ.

Τεχνολογία

Μάθε να φτιάχνεις τα δικά σου παιχνίδια και εφαρμογές για smartphones & tablets - iPhone, iPod, iPad & Android!

Εκπαίδευση από τη Σχολή Πληροφορικής ExpertIN Θεσσαλονίκης για όλη την Ελλάδα (με e-learning). Η προσφορά είναι στα 115€ η ενότητα (από 300 Ευρώ).

Κάνε deal εδώ.


Διαγωνισμός ”3D CINEMA EYE Q” από την LG με δώρο τρείς 3D τηλεοράσεις.

Ολοκλήρωσε τις τρεις πίστες, ζύγισε… μέτρησε… ανακάλυψε και ανεξάρτητα από το score συμμετέχεις στην κλήρωση… κι αν είσαι τυχερός, ίσως να αλλάξει και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα. Δύο νικητές θα κερδίσουν μια LG Cinema 3D Monitor κι άλλοι δύο μια LG Cinema 3D Monitor.

Παίξε στο διαγωνισμό εδώ.

Ηλιακός φορτιστής για κινητό, ψηφιακή κάμερα, mp3 και PDA

40€ για ένα χρήσιμο gadget που καλό είναι να έχετε μαζί σας, με τη δυνατότητα χάραξης του προσωπικού σας μηνύματος με laser, αρχικής αξίας 70€. Έκπτωση 42%!

Κάνε deal εδώ.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα