Φεστιβάλ Βαρβάρας στη Χαλκιδική με σπουδαίες συναντήσεις

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Φεστιβάλ ξεκινά μεθαύριο στη Βαρβάρα Χαλκιδικής, με τους Θ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Χαρούλη, Σ. Μάλαμα & Π. Παυλίδη να ανεβαίνουν στη σκηνή του. Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για το διήμερο!

Διαβάστηκε φορες
Μέσα σε ένα συναυλιακά άδειο, αδιάφορο και με ελάχιστες εκπλήξεις καλοκαίρι, λόγω κρίσης και ανασφάλειας, υπάρχουν κάποιες προσπάθειες στην ελληνική επαρχεία που σώζουν την παρτίδα. Μελετώντας το φετινό χάρτη των συναυλιών και των φεστιβάλ, ένα παρατηρητικό μάτι διακρίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες μουσικές συνευρέσεις και προτάσεις σε όμορφα μέρη της υπαίθρου.

Τέτοια περίπτωση αποτελεί και το 13ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι Βαρβάρας που γίνεται στην ομώνυμη περιοχή της Χαλκιδικής. Εκεί, στο βορειοανατολικό άκρο του Νομού και μέσα σε όμορφη δασική έκταση, ο τοπικός Σύλλογος κατάφερε να φτιάξει δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές ημέρες του φετινού καλοκαιριού.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, οι συναυλίες των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Χαρούλη δημιουργούν ιδανικό ξεκίνημα. Δύο καλλιτέχνες, ο ένας της παλαιότερης γενιάς και ο άλλος της νεότερης, με καλλιτεχνικές συγγένειες, των οποίων το δίσκο-συνεργασία περιμένουμε πάντα με ενδιαφέρον.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου σειρά έχουν ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Παύλος Παυλίδης. Δύο από τις πάλαι ποτέ σημαντικές μορφές της εναλλακτικής σκηνής της Θεσσαλονίκης θα εναλλαχθούν στη σκηνή τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ.

Και για τις δύο μέρες, μένει να δούμε αν θα υπάρξει και σύμπραξη επί σκηνής έστω και για λίγα τραγούδια. Το Φεστιβάλ κλείνει την Κυριακή 31 Ιουλίου με μια ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά, με παιχνίδια, εκπλήξεις και δώρα.

Σε υψόμετρο 600 μέτρων σε μια περιοχή γεμάτη δέντρα και νερά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ενός χωριού με όχι πάνω από 700 κατοίκους διοργανώνει ένα Φεστιβάλ με το πιο ενδιαφέρον ίσως μουσικό πρόγραμμα του καλοκαιριού, πράγμα οπωσδήποτε αξιέπαινο. Στο χώρο του Φεστιβάλ υπάρχει και η δυνατότητα του camping για τους λάτρεις του είδους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Το Mix Grill σας προσφέρει 4 διπλές προσκλήσεις για το διήμερο Φεστιβάλ Βαρβάρας Χαλκιδικής 
την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 4 μμ:
Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

13ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι Βαρβάρας
29-30-31 Ιουλίου 2011
Στη Βαρβάρα Χαλκιδικής (Αρναία)

Ώρα έναρξης: 9μμ

Τιμές εισιτηρίων:
Εισιτήριο μίας μέρας 20€, Διημέρου 35€

Προπώληση:
METROPOLIS – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310.250072
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 23720.51233
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ  23773.50000
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΑΡΝΑΙΑΣ  23723.50121

Διοργάνωση:
Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας
Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης

Σχετικό θέμα
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα