Ζωντανές συνεντεύξεις στον Ιανό

Για δεύτερη χρονιά, μετά την πολύ πετυχημένη αρχή που έγινε πέρυσι, η αλυσίδα πολιτισμού "Ιανός" διοργανώνει συνεντεύξεις γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών, με την παρουσία του κοινού. Έναρξη την Τετάρτη 7/10.

Διαβάστηκε φορες
Πολλές είναι οι ενδιαφέρουσες ιδέες που έχει υλοποιήσει η αλυσίδα πολιτισμού "Ιανός". Αξέχαστες θα μείνουν οι βραδιές που ήταν αφιερωμένες σε εν ενεργεία Έλληνες στιχουργούς, με ομιλίες φίλων τους και συνεργατών αλλά και ζωντανή εκτέλεση τραγουδιών τους από γνωστούς καλλιτέχνες. Πέρυσι, άλλη μία εξαιρετική ιδέα που γέμισε με ενδιαφέρον τις Τετάρτες μας, ήταν οι ζωντανές συνεντεύξεις με τραγουδοπιούς και ερμηνευτές.

Στα πλαίσια των ζωντανών αυτών συνεντεύξεων, ο καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το κοινό και να επικοινωνήσει μαζί του, απατώντας και στις ερωτήσεις του, αλλά και αναπτύσσοντας συζήτηση. Κατά την περυσινή χρονιά συμμετείχαν - μεταξύ άλλων - σε αυτήν την όμορφη διαδικασία ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Χαρούλης και ο Κωστής Μαραβέγιας. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε τέτοιου είδους ζωντανές εκδηλώσεις, οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα είναι πάντα εκεί.
 
Η εξαιρετική αυτή ιδέα συνεχίζεται και φέτος, για δεύτερη χρονιά, αρχής γεννομένης από την Τετάρτη 7/10 με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ακολούθως κάθε Τετάρτη με άλλους καλλιτέχνες μέχρι και τις 18/11. Θα προηγηθεί βεβαίως η Συνέντευξη Τύπου για τη σειρά αυτή εκδηλώσεων, που θα γίνει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 12.30. Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου:


ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ     ώρα 12.30
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη μέχρι 18 Νοεμβρίου ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ και ο IANOS παρουσιάζουν για πρώτη φορά, σε μία συνέντευξη ζωντανά στο κοινό, σημαντικούς και αγαπημένους τραγουδοποιούς.

Μιλούν οι:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ (δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης του περιοδικού Δίφωνο)
ΜΑΙΡΗ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ (Διευθύντρια επικοινωνίας και πολιτισμού της ΑΕΠΙ)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού περιοδικού Musicheaven )
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΑΚΩΒΟΥ (εκπρόσωπος του Ιανού)

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ     ώρα 20.00
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

Για εφέτος τον κύκλο των άκρως επιτυχημένων εκδηλώσεων ανοίγει ο τραγουδοποιός που συνάντησε «Έναν Τούρκο στο Παρίσι», τραγούδησε το «Διδυμότειχο Blues» και μας είπε πως «Το διάλειμμα κρατάει δυο ζωές». O λόγος φυσικά για τον ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: ο τραγουδοποιός ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ και ο μουσικός και συνθέτης ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ
Προλογίζει η δημοσιογράφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΙΝΤΖΑΣ από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ     ώρα 20.00
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ

Θα τραγουδήσουμε χωρίς να ντρεπόμαστε, όπως άλλωστε μας προτρέπει στον τελευταίο του δίσκο ο σπουδαίος τραγουδοποιός ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ σε μία ζωντανή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την αρχή των Πυξ-Λάξ μέχρι σήμερα.


Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: η συγγραφέας και μεταφράστρια ΑΓΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ, ο παραγωγός ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΝΕΤΟΣ και ένας καλεσμένος έκπληξη!
Προλογίζει η δημοσιογράφος ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ     ώρα 20.00
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Σειρά για μία αναπάντεχη συνέντευξη έχει ο αγαπημένος τραγουδοποιός ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ που θα μοιραστεί μαζί μας τις δικές του προσωπικές και μη ιστορίες.

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: ο συνθέτης ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ο διευθυντής του Μελωδία fm και στιχουργός ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ και ο σκηνοθέτης ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΥΡΟΥ.
Προλογίζει o ραδιοφωνικός παραγωγός του Μελωδία fm και ερμηνευτής ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ     ώρα 20.00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ & ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Οι νέοι τραγουδοποιοί που θα φιλοξενηθούν φέτος στις ζωντανές συνεντεύξεις είναι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ που γνωρίσαμε από την Δεύτερη ακρόαση της Μικρής Άρκτου και η ευαίσθητη και βαθιά πολιτικοποιημένη ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για τους καλλιτέχνες θα μιλήσουν: η δημοσιογράφος ΣΤΕΛΛΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ο ποιητής και εκδότης ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΑΣ, η ερμηνεύτρια ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της μουσικής σκηνής «Πυρήνας» ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΗΣ.
Προλογίζει o δημοσιογράφος και σκηνοθέτης ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪΤΗΣΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ     ώρα 20.00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ

Μετά από πολύ καιρό η σπουδαία τραγουδοποιός ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ ή μπουμπού για τους φίλους της μιλάει ζωντανά και αποκλειστικά σε μία συνέντευξη που περιμέναμε πολύ καιρό!

Για την τραγουδοποιό θα μιλήσουν: ο σκηνοθέτης ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ και ο στιχουργός και εκδότης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ.
Προλογίζει η διευθύντρια του Δεύτερου προγράμματος 103,7 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ     ώρα 20.00
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

Η αυλαία των ζωντανών συνεντεύξεων για φέτος θα πέσει «με την πλάτη στον τοίχο» γιατί όπως θα μας πει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ «φταίνε τα τραγούδια που μας πήραν απ’ το χέρι…»

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν: φίλοι και συνεργάτες
Προλογίζει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του Δεύτερου προγράμματος 103,7 ΠΑΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Συντονισμός- Οργάνωση: ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ

Οι βραδιές θα μεταδίδονται ζωντανά από το ianosradio.gr

Για να παρακολουθήσετε τον κύκλο των εκδηλώσεων μπορείτε από τις αρχές της ίδιας εβδομάδας να προμηθεύεστε δωρεάν μια κάρτα εισόδου από το βιβλιοπωλείο.


info

Ζωντανές συνεντεύξεις στον IANO
Από Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 18/11
Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος: με κάρτα που θα προμηθεύεστε δωρεάν από το βιβλιοπωλείο IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα
www.ianos.gr


Διαβάστε ακόμα