Μεγάλος Διαγωνισμός MTV VIDEO MUSIC AWARDS

Μάντεψε ποιος θα κερδίσει το βραβείο "VIDEO OF THE YEAR" στα 2012 MTV VMAs και κέρδισε δύο smartphones HTC
Διαβάστηκε φορες
Η ώρα για την απονομή των μουσικών βραβείων MTV Video Music Awards πλησιάζει! 

Το MTV σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις κι εσύ νικητής, χαρίζοντάς σου 2 μοναδικά HTC smartphones. Μπες στο στο www.mtvgreece.gr μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, πρόβλεψε ποιος θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο της βραδιάς και κέρδισε ένα υπερμοντέρνο κινητό.

Υποψήφιοι για το βραβείο «VIDEO OF THE YEAR» είναι οι:
Drake – Take Care (feat. Rihanna)
Gotye – Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)
Katy Perry – Wide Awake
M.I.A. – Bad Girls
Rihanna – We Found Love (feat. Calvin Harris)

Τα 2012 MTV Video Music Awards θα μεταδοθούν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00 μόνο στο ΜΤV! Η γιορτή των 2012 MTV VMA θα ξεκινήσει με ένα special pre-show στις 20:00 και θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων στις 21:00.

Από τα πρώτα MTV Video Music Awards που διοργανώθηκαν το 1984, τα VMA αμέσως κέρδισαν τη φήμη της παρουσίασης και ανάδειξης των πιο δημοφιλών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών. Κανένα άλλο show βραβείων δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει πιο αξέχαστες μουσικές στιγμές στην ιστορία της pop κουλτούρας από τα MTV Video Music Awards. Από τους Madonna, Michael Jackson, Guns N’ Roses, Eminem και Nirvana μέχρι τους Britney Spears, Taylor Swift, Kanye West, Beyoncé και Florence and the Machine, μια εμφάνιση στο VMA stage μπορεί να αλλάξει για πάντα την πορεία ενός καλλιτέχνη μέσα σε μια μόνο νύχτα!

ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ VMA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ HTC SMARTPHONE!

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΤV!
Διαβάστε ακόμα