Επόμενη στάση: ARK Festival. Κερδίστε εισιτήρια διημέρου

Bρείτε το QR Code του ARK Festival στους σταθμούς Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Κεραμεικός και Πανεπιστήμιο και κερδίστε διήμερα εισιτήρια.
Διαβάστηκε φορες
Tο ARK Festival, σε συνεργασία με την AMSTEL και το www.viva.gr, διοργανώνει διαγωνισμό στους σταθμούς του «Αττικό ΜΕΤΡΟ» με δώρο διήμερα εισιτήρια για το φετινό φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και φιλοξενεί 14 αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες σε δύο σκηνές.

Με «όπλο» το smartphone τους, οι επιβάτες που χρησιμοποιούν το μετρό καλούνται να εντοπίσουν το QR code που θα βρίσκεται στις αποβάθρες των σταθμών Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Κεραμεικός και Πανεπιστήμιο από τις 4 ως και τις 9 Σεπτεμβρίου, να σκανάρουν τον κωδικό στο κινητό τους και να μάθουν επί τόπου αν κέρδισαν ένα από τα 30 διήμερα εισιτήρια που κληρώνονται συνολικά.

Οι νικητές έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται το διαγωνισμό στο Facebook και το Twitter τους και να προσκαλούν και τους φίλους τους να λάβουν μέρος.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys απαρτίζουν το φετινό ARK Festival της Αθήνας.


Διαβάστε ακόμα