Νέο άλμπουμ για τους Godspeed You! Black Emperor

Ο καινούργιος δίσκος ονομάζεται "Allelujah!Don't Bend!Ascend!" και συνεχίζει με την ίδια βίαιη εσωτερική δύναμη που διακατέχει τον κάθε τους δίσκο να σαρώνει το είναι σου.
Διαβάστηκε φορες
Οι GY!BE αποτελούν αν όχι το πιο, ένα από τα πιο σημαντικά post rock συγκροτήματα που καθιέρωσαν και έκαναν ευρέως γνωστό αυτό το είδος μουσικής. Ξεκίνησαν την καριέρα τους στον Καναδά το 1997 υπό την δισκογραφική εταιρεία Constellation και στη συνέχεια σιγά σιγά εδραίωσαν ένα κοινό που τους υποστηρίζει και τους παρακολουθεί φανατικά.

Και φυσικά το ύφος της μουσικής τους δεν θα μπορούσε να μην είναι αγαπητό στην Ελλάδα, όπως καθετί σκοτεινό και μελαγχολικό (που ενδεχομένως έχει παιχτεί και στην 10η εντολή!). Στην Ελλάδα τελευταία φορά εμφανίστηκαν το 2010, μετά την επανασύνδεση τους, στα πλαίσια της εκτεταμένης περιοδείας που πραγματοποίησαν.

Ο πέμπτος δίσκος τους, μετά από δέκα χρόνια απουσίας, ονομάζεται 'Allelujah!Don't Bend!Ascend!' και συνεχίζει στο ίδιο ύφος, με την ίδια βίαιη εσωτερική δύναμη που διακατέχει τον κάθε τους δίσκο και σαρώνει το είναι σου. Η επίσημη κυκλοφορία για την Ευρώπη μπορεί να είναι 15 Οκτώβρη,αλλά μπορείτε ήδη να πάρετε μια γεύση.

Voila!Διαβάστε ακόμα