Εξώφυλλο \Halemweg\

“Halemweg”: η νυχτερινή μουσική περιπλάνηση του Alex Dimou ανά τον κόσμο

Ο Alex Dimou κυκλοφορεί τον καινούριο του  δίσκο "Halemweg" και τα τραγούδια είναι έτοιμα για ακρόαση. 
Διαβάστηκε φορες
  Ο Alex Dimou θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως ο Έλληνας Parov Stelar. Γεννημένος στις 20 Ιουνίου του 1988 στη Λαμία, κυκλοφόρησε το πρώτο του tech house τραγούδι, “Mini Man”,  το 2007 , σε ηλικία μόλις 18 ετών. Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ “One Of Us One Of Them” από την Klik Records, όπου εκτόξευσε την καριέρα του και έφερε ως αποτέλεσμα τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα djs στον κόσμο. Μερικοί από αυτούς είναι Maya Jane Coles, Funkagenda, Tiger Stripes, Siopis, Christian Cambas, Matthew Burton, Babak Shayan (Soda Inc.), Alex Young, AKA AKA,Milton Channels.

  Επηρεασμένος από τη ζωή του στις μέγάλες πόλεις των Η.Π.Α (Μαϊάμι) και της Ευρώπης (Λονδίνο, Βερολίνο), όπου έπαιζε μουσική, κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου τον καινούριο του δίσκο με τίτλο “Halemweg” ταξιδεύοντας μας στην νυχτερινή ζωή των  πόλεων ,που έζησε, και στα clubs, απ’ όπου πέρασε.

  Το “Halemweg” κινείται σε ρυθμούς House μουσικής και κυκλοφορεί από την Klik records σε CD και βινύλιο στις 15 Νοεμβρίου.

  Πάρτε μια γεύση από τον καινούριο του δίσκο πριν βγει στα ράφια των δισκοπωλείων :

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα