Στέλιος Δάβαρης

17/1: Στέλιος Δάβαρης @ six d.o.g.s.: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τον Στέλιο Δάβαρη.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Στέλιου Δάβαρη την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου. Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 11 πμ:
{contest_form}

Δ.Τ.
Στέλιος Δάβαρης
Live @ six d.o.g.s
Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
 
Ο Στέλιος Δάβαρης παρουσιάζει στο six d.o.g.s. το νέο του album με τίτλο «Ρεύματα», που μόλις κυκλοφόρησε.
Δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του album «Όλα είναι νερό», ο Στέλιος Δάβαρης επιστρέφει με 10 καινούργια τραγούδια (σε μουσική - στίχους - παραγωγή δικά του), με οδηγό το συναίσθημα του θυμού. Θυμός που εκφράζεται για ό,τι χάνεται χωρίς προσπάθεια, απ’ το παράπονο της αλήθειας που δεν είδαμε, απ’ το ανεκπλήρωτο της γεύσης μιας στιγμής, απ ́την φαντασία της παιδικής αθωότητας που δεν χάνεται αν δεν την αφήσεις, αλλά και απ’ την προσμονή και το κυνήγι της ευτυχίας, που χωρίς τα εμπόδια που συναντάει για να έρθει να μας βρει, δεν θα ήταν ευτυχία...
Το όνομα του δεύτερου προσωπικού album του Στέλιου είναι «Ρεύματα» και ο λόγος ύπαρξής του είναι η ήρεμη δύναμη που τροφοδοτεί με ενέργεια την αντοχή μας. Ό,τι μας κάνει να μη ξεχνάμε το κουράγιο μας...
Από το live δεν θα λείψουν φυσικά τραγούδια από το «Όλα είναι νερό», με διάθεση για ενορχηστρωτικούς πειραματισμούς, αλλά και τραγούδια που κερδίζουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Στέλιου. Από Damien Rice, Sivert Høyem, Nouvelle Vague, Lana Del Rey, μέχρι Active Member κ.ά.

Ένα live με ηλεκτρισμό, δύναμη, αλλά και ησυχία, που σε κάνει να νιώθεις τα Ρεύματα.
Τα Ρεύματα  που αγγίζουν τα άπιαστα όνειρά μας...

Μαζί του:
Πέτρος Φατής: Τύμπανα
Γιώτης Παρασκευαïδης: Κιθάρα
Δημήτρης Κουζής: Βιολί
Λουίζα Σοφιανοπούλου: Τραγούδι – Φωνητικά
 
 
Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s.
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι - Αθήνα
T: +30 210 3210510

Διαβάστε ακόμα