Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του "toradiofono.gr" με το Γ. Χαρούλη και τη Ν. Μποφίλιου

Σε λιγότερο από πέντε μέρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!
Διαβάστηκε φορες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του "toradiofono.gr"
    
Σε λιγότερο από πέντε μέρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας του νέου ιντερετικού ραδιοφώνου, "toradiofono.gr" με τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Γιάννη Χαρούλη και τη συμμετοχή του Θέμη Καραμουρατίδη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαίου στο Βοτανικό και έχει συλλεκτικό χαρακτήρα μια που φέρνει για πρώτη φορά στη σκηνή για μια ολόκληρη βραδιά, δύο από τους πιο χαρισματικούς και δημοφιλείς νέους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του νέου  αυτοχρηματοδοτούμενου μέσου.

Με αυτό τον τρόπο δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξη, την εκτίμηση και τη βοήθειά τους σε ένα τολμηρό εγχείρημα και σε ένα στοίχημα: Την ύπαρξη και την επιβίωση του Ραδιοφώνου, έτσι όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε. To “toradiofono.gr”, το νέο web μουσικό ραδιόφωνο που απαρτίζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες παραγωγούς, ξεκίνησε δυναμικά στις 22/4 και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση σε όσους αγαπούν την καλή μουσική και το αυθεντικό ραδιόφωνο.

Ειδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναυλίας, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, με τη συνοδεία δύο εκλεκτών μουσικών στο τσέλο, του Άρη Ζέρβα και του Μιχάλη Πορφύρη, θα παρουσιάσουν με ακουστικό τρόπο και απρόσμενες ενορχηστρώσεις τραγούδια που αγαπούν, από ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Άλλοτε στο πιάνο, άλλοτε με το λαούτο και πάντα με το πάθος και τη δύναμη της ερμηνείας τους, η Νατάσσα και ο Γιάννης θα στήσουν μία σπάνια συναυλιακή βραδιά, βασισμένη στην εξαιρετική σκηνική τους χημεία. Το πρόγραμμα θα διανθιστεί με την παρουσία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος υπογράφει κάποια από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων ετών.

Μία ξεχωριστή συναυλία – πρόταση και ταυτόχρονα μία κορυφαία ερμηνευτική συνάντηση από το “toradiofono.gr”, που εγκαινιάζει με αυτό τον τρόπο τις συναυλιακές του δράσεις, φιλοδοξώντας σε εκδηλώσεις με ουσία, αισθητική και πρωτοτυπία. Ένα ραδιόφωνο που ήρθε  με την προοπτική να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του διαδικτύου. 

Μείνετε συντονισμένοι στο www.toradiofono.gr

Το ”toradiofono.gr” ευχαριστεί τη Νατάσσα Μποφίλιου, το Γιάννη Χαρούλη, το Θέμη Καραμουρατίδη, τους μουσικούς Άρη Ζέρβα και Μιχάλη Πορφύρη, την εταιρία διοργάνωσης συναυλιών PROSPERO και το ΒΟΤΑΝΙΚΟ για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της συναυλίας.

 Το “toradiofono.gr” θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στην «Εστία Κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία»

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση, είσοδος από Κασσάνδρας
Τηλ: 210 3473835, 6978 000087
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 13€

Υπάρχουν θέσεις καθήμενων οι οποίες θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα