Οι Suede επανασυνδέονται για μία συναυλία!

Οι Suede θα παίξουν στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, στα πλαίσια των επερχόμενων εκδηλώσεων για την αντιμετώπιση του καρκίνου στους έφηβους, στις οποίες διοργανωτής είναι ο Roger Daltrey των Who. Στη συναυλία του σχήματος μάλλον δεν θα συμμετάσχει ο Bernard Butler.
Διαβάστηκε φορες
Ο διευθυντής της Nude Records, στην οποία οι Suede είχαν κυκλοφορήσει τα 4  πρώτα τους albums, Saul Galpern επιβεβαίωσε τους ψίθυρους για επανασύνδεση του συγκροτήματος, που διαλύθηκε το 2003, για μία και μοναδική συναυλία. Στο σχήμα μάλλον δεν θα συμμετάσχει ο Bernard Butler, που είχε αφήσει το συγκρότημα από το 1994, αλλά στη θέση του θα βρίσκεται ο Richard Oakes. Ο Butler έχει δηλώσει στο παρελθόν αντίθετος στην προοπτική επανασύνδεσης, παρόλο που συνεργάστηκε ξανά με τον Brett Anderson το 2005, ως Tears.

Το συγκρότημα θα παίξει στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, στα πλαίσια των επερχόμενων εκδηλώσεων για την αντιμετώπιση του καρκίνου στους έφηβους,  διοργανωτής των οποίων είναι ο Roger Daltrey των Who.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Brett Anderson άφησε να εννοηθεί πώς  είναι θετικός στην ιδέα επανασύνδεσης των Suede. Συγκεκριμένα είπε πως θα ήθελε το συγκρότημα να ηχογραφήσει κάποια νέα δουλειά, αφού τα προσωπικά του albums κινούνται σε εντελώς διαφορετικό ύφος. Χαρακτηριστικά τόνισε πώς «στις solo δουλειές μου είμαι εγώ και το πιάνο» ενώ συνεχίζοντας είπε πώς επικοινωνεί συχνά με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, οι οποίοι δεν είναι αρνητικοί στο να επανασυνδεθεί το συγκρότημα!

Ας θυμηθούμε όμως μια ζωντανή ερμηνεία του Animal Nitrate από το μεγάλο αυτό pop συγκρότημα των 90's: 

Διαβάστε ακόμα