Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & EXIT Festival 2014

Για 4η χρονιά το Mix Grill συνεργάζεται με το EXIT Festival και προσφέρει στους αναγνώστες του δώρα συνολικής αξίας μεγαλύτερης από 2000 Ευρώ!
Διαβάστηκε φορες


Για τέταρτη χρονιά το Mix Grill συνεργάζεται με το EXIT Festival και προσφέρει στους αναγνώστες του δώρα συνολικής αξίας μεγαλύτερης από 2000 Ευρώ σε 3 διαγωνισμούς! Σήμερα σας προσφέρουμε δώρα αξίας μεγαλύτερης από 800 Ευρώ!

Μέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 10 μμ παίζουμε για:

- 6 εισιτήρια για όλες τις ημέρες του EXIT Festival 2014 +
- 3 Official EXIT Packages (T-shirt + tote bag) από το επίσημο κατάστημα merchandise του Φεστιβάλ

Οι νικητές θα είναι τρείς και θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο για τις 4 ημέρες του EXIT και ένα Official EXIT Package! To line-up του Φεστιβάλ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη (έχουν ανακοινωθεί μόνο οι SKRILLEX, RUDIMENTAL, DUB FX και KOVEN), αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι κάθε χρόνο το επιβλητικό κάστρο του Novi Sad φιλοξενεί μεγάλα συγκροτήματα και djs!

Το εισιτήριο για τις 4 ημέρες του EXIT κοστίζει κανονικά 110 Ευρώ (+ 12 Ευρώ για την έκδοση του) και μια θέση στο Camping Site του Φεστιβάλ αξίζει 33 Ευρώ.



EXIT All-in-one πακέτο

Φέτος το EXIT προσφέρει ένα πακέτο, το οποίο κοστίζει 139 Ευρώ (κερδίζεις 20% συνολικά) και περιλαμβάνει τα εξής:

- Εισιτήρια για όλες τις μέρες του Φεστιβάλ,
- Μεταφορά από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου στο Novi Sad (η απόσταση είναι 1 ώρα περίπου με αυτοκίνητο),
- Διαμονή στο Camp του EXIT (Υπάρχουν και προτάσεις για Hostels 2,3 και 4 αστέρων οι οποίες έχουν λίγο μεγαλύτερο κόστος, π.χ. για Hostel 2* πάμε στα 185 Ευρώ)

Μεταφορά στο EXIT

Αρχικά, η πτήση από Αθήνα στο Βελιγράδι έχει μέσο κόστος στα 60 Ευρώ! Δείτε τις πτήσεις για το Βελιγράδι από την Air Fast Tickets.

H Ticket Arena προσφέρει το εξής πακέτο στην τιμή των 170 Ευρώ (165 από Λαμία, 160 από Λάρισα και 155 Ευρώ από Θεσσαλονίκη):

- Εισιτήρια για όλες τις μέρες του Φεστιβάλ,
- Μεταφορά από την Αθήνα στο Novi Sad (η απόσταση είναι 16,5 ώρες περίπου με το λεωφορείο),
- Διαμονή στο Camp του EXIT

Αν δε θέλετε να πάρετε το παραπάνω πακέτο και σας ενδιαφέρει μόνο η μεταφορά στο Novi Sad, η Ticket Arena προσφέρει το ταξίδι στη Σερβία με λεωφορείο στην τιμή των 105 Ευρώ (100 από Λαμία, 95 από Λάρισα και 90 Ευρώ από Θεσσαλονίκη).

MΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ EXIT FESTIVAL | EXIT BUS
THE EXIT ROAD TRIP | ΜΕΤΑΦΟΡΑ  ΣΤΟ EXIT FESTIVAL ΜΕ ΤΟ EXIT BUS!

Η Αναχώρηση για το EXIT FESTIVAL του 2014 θα πραγματοποιηθεί στις
8 Ιουλίου και ώρα 17:00 από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μετρό Μεταξουργείο).
Και η επιστροφή απο Σερβία στις 14 Ιουλίου στις 11:00.

Σήμεια επιβίβασης που θα ακολουθήσουν είναι :

*ΣΥΝΤΑΓΜΑ - (ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ)
*ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΩΝ (ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ SUPER MARKET)
*ΔΙΟΔΙΑ - ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
*ΛΑΜΙΑ (GOODYS-ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ)
*ΒΟΛΟΣ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
*ΛΑΡΙΣΑ - ΝΙΑΒΗΣ
*ΚΑΤΕΡΙΝΗ - OLYMPUS PLAZA (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΙΝΟΥ)
*ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Διαμονή

Όπως μπορείς να δεις στη σελίδα του EXIT, υπάρχουν hostels στα οποία βρίσκεις δίκλινο δωμάτιο με μόνο 15 Ευρώ την ημέρα!

Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, χρειάζεται να κάνετε τα παρακάτω 3 βήματα:

1. Like στο σχετικό post στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και κοινοποίηση του στον τοίχο σου:



2. Like στη σελίδα του EXIT Festival Greece στο Facebook:


3. Συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα:

{contest_form}

Θέλεις ακόμα παραπάνω συμμετοχές για να είσαι πιο κοντά στο μεγάλο δώρο; Μπορείς να παίξεις στις ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!

Πολλές συμμετοχές θα έχεις αν παίξεις στο on-line trivial παιχνίδι μας ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. Όσους πόντους κερδίσεις, τόσες συμμετοχές θα έχεις! Σε προηγούμενα πρωταθληματα υπήρξαν παίκτες που κέρδισαν πάνω από 3.000 πόντους. Καταλαβαίνεις ότι με αυτές τις συμμετοχές δύσκολα χάνεται το μεγάλο δώρο!

Παίξε ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ εδώ!
Παίξε ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ στο facebook!



EXIT ADVENTURE 10-17 Ιουλίου 2014
EXIT 10-13 Ιουλίου, Petrovaradin Fortress /// Novi Sad, Σερβία
SEA DANCE FESTIVAL 15-17 Ιουλίου, Παραλία Jaz /// Budva, Μαυροβούνιο
 
Μια περιπέτεια, Δύο χώρες, Επτά ημέρες = EXIT Adventure

Το SEA DANCE Festival θα γίνει για πρώτη φορά φέτος και ουσιαστικά θα είναι η συνέχεια του EXIT, το μεγάλο party του. Το Φεστιβάλ θα γίνει στην παραλία Jaz στο Μαυροβούνιο (μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αδριατικής).

Στο Sea Dance Festival θα παίξουν οι πιο γνωστοί djs και όπως λέει και το όνομα του, η μουσική που θα παίζει στην κύρια και τη δεύτερη σκηνή του, θα είναι χορευτική. Δείτε παρακάτω μια φωτογραφία της Jaz Beach και αρχίστε να ονειρεύεστε cocktails...



ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: Οι Κανόνες του παιχνιδιού


- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Ο Μονομάχος που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info[at]mixgrill.gr.

- Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν οι συντάκτες και διαχειριστές του Mixgrill.gr, αλλά οι βαθμοί τους δε θα υπολογίζονται και βέβαια δε θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο νικητή.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 8 Μαρτίου και οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα! Θα κληρωθούν 3 επιλαχόντες και σε περίπτωση που οι νικητές δεν απαντήσουν εντός δύο ημερών, το δώρο θα πάει στον επόμενο επιλαχόντα.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα