"Πράματα και Θάματα", στο θέατρο Μικρό Παλλάς

Είδαμε και απολαύσαμε την παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Αθερίδης στο Μικρό Παλλάς.
Διαβάστηκε φορες
Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς κι αντί για την παρέλαση των καρναβαλιστών επιλέξαμε να πάμε θέατρό! Τί είδαμε; Πράματα και θάματα! Στο μικρό Παλλάς...

Η σκηνή του θεάτρου μας υποδέχεται χωρίς σκηνικό, όπως το ρεύμα της εποχής επιτάσσει, μέχρι τα μαγικά δίκτυα που βγαίνουν όταν χρειαστεί και είναι ικανά να μας μεταφέρουν εκεί που κάθε φορά είναι το ζητούμενο.

Και ενώ η παρασταση αρχίζει, ένας θαυματοποιός αναλαμβάνει δράση. Αναλαμβάνει να βρει την αλήθεια, να ξεμπερδέψει τα μπερδεμένα, να κάνει το θαύμα του με όποιον τρόπο μπορεί. Όλα αυτά ανάμεσα σε μια παρέα αντρών που κάπως με κάποιο τρόπο, για κάποιον λόγο, ξεκινούν ένα παιχνίδι τράπουλας μέσω ίντερνετ και χωρίς να το πολυκαταλάβουν βρίσκονται μπλεγμένοι στα δίκτυα του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εκεί μια γυναίκα αναλαμβάνει να καταλάβει τί πραγματικά έχει συμβεί, ελπίζοντας να δώσει λύση στο αίνιγμα... Θα τα καταφέρει;

Ο θαυματοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, σε ρόλο αφηγητή και όχι μόνο, είναι μάλλον η ψυχή της παράστασης μπαίνοντας  με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μία στο έργο και μία στις απορίες του κοινού.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεκαρδιστικός, απολαυστικός, πολυτάλαντος και με το άστρο του να φαίνεται πως θα λάμπει για τα επόμενα χρόνια! Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, που υποκριτικά μας αρέσει έτσι κι αλλιώς, ήταν μάλλον η καταλληλότερη για τον συγκεκριμένο ρόλο καθώς είναι εκτός απο εντυπωσιακή, δίμετρη και κούκλα.

Η ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν η Νάντια Κοντογεώργη. Εξαιρετικά ταλαντούχα και σίγουρα ανερχόμενη, με μια υπεροχή φωνή που ξεχωρίζει και έναν ρόλο-έκπληξη που δίνει στην παράσταση μια άλλη διάσταση.

Τελικά, στο μικρό Πάλλας γίνονται όντως θαύματα!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα