Η Beth Gibbons των Portishead τραγουδάει Black Sabbath

Πρόκειται για μία διασκευή του “Black Sabbath”από το heavy rock συγκροτήμα Gonga από το Bristol με τη συμμετοχή της Beth Gibbons στα φωνητικά.
Διαβάστηκε φορες
Πρόκειται για μία διασκευή του “Black Sabbath”από το  heavy rock συγκροτήμα Gonga από το Bristol με τη συμμετοχή της Beth Gibbons των Portishead στα φωνητικά.

Η ίδια η διασκευή δεν παρεκλύνει ιδιαίτερα από την αυθεντική εκδοχή του τραγουδιού των Black Sabbath, πέρα από την αντικατάσταση του Ozzy από την Beth, επαναβαπτίζοντας έτσι το κομμάτι σε “Black Sabbeth”. Η φωνή της Gibbons, με όλη την σκοτεινή ευαισθησία και ανατριχίλα που την διακρίνει, σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί όλο και πιο βαθιά στην ερεβική αυτή εμπειρία. Το κομμάτι συνοδεύεται κι από video clip, μια συρραφή εικόνων από το ομώνυμο horror film του 1963.

Εν τω μεταξύ, τον Φεβρουάριο ο Adrian Utley των Portishead δήλωσε ότι τα μέλη της μπάντας δίνουν προτεραιότητα στους Portishead και αφιερώνουν χρόνο από τα γεμάτα προγράμματά τους ώστε να δρομολογηθεί η δημιουργία του καινούριου τους άλμπουμ.

Ακούστε το "Black Sabbeth" παρακάτω:

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα