Οι νέες κυκλοφορίες των Get Well Soon

Ο Konstantin Gropper και η παρέα του επιστρέφουν με τρία EPs και συναυλίες. Ακούστε το πρώτο τραγούδι
Διαβάστηκε φορες
Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Get Well Soon το 2012 έφερε τον τίτλο "The Scarlet Beast O'Seven Heads" και στάθηκε εν πολλοίς η αφορμή για να στρατολογηθώ πιστός ακόλουθός τους σε συναυλίες και φεστιβάλ. Από καιρό έχω κάνει νύξεις μέσω του Mix Grill, αλλά ποτέ δεν αξιώθηκα να παρουσιάσω κάτι ολοκληρωμένο. Ας σταθεί λοιπόν αυτή η ενημέρωση το έναυσμα για να αλλάξει η κατάσταση.

Οι αγαπημένοι μου λοιπόν Get Well Soon ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν τρία (!) EPs τον προσεχή Νοέμβριο. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα αρκετά για έναν ολοκληρωμένο δίσκο, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε υλικό να απασχολούμαστε, όπως και συναυλίες να περιμένουμε. Καθένα από τα EPs αναφέρεται σε ένα πρότζεκτ και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να κυκλοφορήσουν ξεχωριστά, καθώς δεν αποτελούν ενιαία θεματική ενότητα.
 
Ακολουθούν οι πληροφορίες για τα EPs μαζί με το μήνυμα του εγκέφαλου των Get Well Soon Konstantin Gropper καθώς και το εξώφυλλο που σχεδίασε ο Hermann Schenkel για το καθένα:
 
THE LUFTHANSA HEIST
(EP)
αναμένεται στις 7 Νοεμβρίου

Tracklist:
01. The 4:3 Days
02. A Night At The Rififi Bar
03. The Pope Washed My Feet In Prison
04. Sci-Fi Gulag
05. Staying Home"Δεν ξέρω ακριβώς αν ήταν μια κρίση μέσης ηλικίας ή μια δεύτερη εφηβεία, ένας πυρετός νοσταλγίας ή μια κρίση ταυτότητας που οδήγησε στην ερώτηση: Γιατί ξεκίνησα αρχικά να παίζω μουσική; Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση με οδήγησε πίσω στη μουσική που με έκανε να πάρω μια κιθάρα και να φτιάξω μια μπάντα. Νομίζω ότι συνηθίζουμε να το αποκαλούμε 'College Rock'. Και ορκίζομαι ότι όταν ετοίμαζα αυτά τα τραγούδια άρχισα να εμφανίζω ξανά ακμή."


HENRY - THE INFINITE DESIRE OF HEINRICH ZEPPELIN ALFRED VON NULLMEYER (EP)
αναμένεται στις 14 Νοεμβρίου

Tracklist:
01. Henry
02. Age 14, Jumping Off The Parentsʻ Mezzanine
03. Promenading Largo Maggiore, You Wouldnʻt Hold My Hand
04. Mail From Heidegger
05. You Will Be Taken Care Of"Αυτό το EP είναι αναφορά σε έναν από τους αγαπημένους μου συγγραφείς, τον Arnold Stadler. Ή ίσως να είναι ένας χαιρετισμός στα 60 χρόνια που έκλεισε φέτος. Ειδικά το έργο του 'Ο θάνατος κι εγώ, οι δυο μας' („Der Tod und ich, wir zwei“) αποτελεί συντροφιά και πηγή έμπνευσης για καιρό. Αυτά τα πέντε τραγούδια είναι ένας μουσικός φόρος τιμής σε αυτό το τόσο ρομαντικό, σκοτεινό, έξυπνο και διασκεδαστικό βιβλίο. Βιογραφίες αυτολύπησης, φόβος για τη μοναξιά, η γελοιότητα της ζωής και των περισσοτέρων από τις μεγάλες της λαχτάρες. Θα μπορούσα να συνεχίσω στο διηνεκές σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου, αλλά προτιμώ να σας προτείνω να το διαβάσετε. Ελπίζω ακόμα ότι αυτή η μουσική θα καταφέρει να λειτουργήσει και αυτόνομα."

 
GREATEST HITS (EP)
αναμένεται στις 21 Νοεμβρίου

Tracklist:
01. Lucifer Rising II
02. Careless Whisper
03. Oh My Love
04. Always The Sun
05. Rocket Man
06. Until I Die"Οι διασκευές αποτελούν κατά κάποιον τρόπο παράδοση στους Get Well Soon. Αυτό το EP είναι απλώς μια μικρή συλλογή τραγουδιών που πάντα ήθελα να επανεκτελέσω. Υπήρχε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό μου να κυκλοφορήσω ένα δίσκο αποκλειστικά με διασκευές μεγάλων επιτυχιών, αλλά κάπως ξεχάστηκε στο πέρασμα των χρόνων. Γι' αυτό το λόγο, υπάρχουν μόνο τρεις μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το EP και άλλα τρία τραγούδια που δεν είναι τόσο γνωστά. Αυτές οι εκτελέσεις δημιουργήθηκαν για διαφορετικούς λόγους και σε διαφορετικές περιστάσεις μέσα στα χρόνια. Ελπίζω η επιλογή να αποδειχθεί αρκετά αμφιλεγόμενη."

Το τραγούδι

We invented the parachute
We invented the helmet
We invented the insurance plan
Instead of just staying home

Το πρώτο τραγούδι που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι το "Staying Home" που θα κλείνει το πρώτο χρονικά EP, "The Lufthansa Heist". Το βίντεο κλιπ σκηνοθετήθηκε από τον Philipp Käßbohrer, ο οποίος είχε δημιουργήσει και τη μαγευτική ταινία μικρού μήκους για το προηγούμενο βίντεο κλιπ των Get Well Soon "Roland I Feel You".

Let‘s party like it‘s 1994!Οι επερχόμενες συναυλίες

Η τελευταία ζωντανή εμφάνιση των Get Well Soon ήταν στα μέσα Αυγούστου στην Κολωνία. Το 2015 θα επιστρέψουν στις συναυλίες για να παρουσιάσουν το νέο τους υλικό σε τρία διαφορετικά σετ σε κάθε συναυλία και να μας "ξανασυναντήσουν κατά πρόσωπο", όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. Το μίνι τουρ έχει οκτώ σταθμούς σε Γερμανία και Αυστρία:

20 Ιανουαρίου, Λειψία ---- UT Connewitz
21 Ιανουαρίου, Βερολίνο ---- Heimathafen
22 Ιανουαρίου, Μπόχουμ  ---- Bhf. Langendreer
23 Ιανουαρίου, Φρανκφούρτη  ---- Brotfabrik
28 Ιανουαρίου, Μόναχο ----  Freiheiz
29 Ιανουαρίου, Βιέννη ---- Porgy & Bess
30 Ιανουαρίου, Ίνσμπουργκ ---- Weekender
31 Ιανουαρίου, Στουτγκάρδη ---- Wagenhallen

Εισιτήρια για τις συναυλίες και προπαραγγελίες των EPs μέσω του love-your-artist.de.

Η επίσημη σελίδα του συγκροτήματος
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα