Οι Imam Baildi live @ Passport

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας μετά!
Διαβάστηκε φορες
Οι Imam Baildi επέστρεψαν στο μεγάλο Λιμάνι και τους καλοδεχτήκαμε το Σάββατο του Αγίου Νικολάου στο Passport όπου και θα μείνουν για λίγες εμφανίσεις ακόμα.

Πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα live που έχω παρακολουθήσει φέτος... Live με όλη την έννοια της λέξης. Ζωντάνια και κέφι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Λίγο η δεκεμβριανή Πανσέληνος, λίγο ο Πειραιάς, λίγο το κρασί, λίγο (πολύ) οι Imam Baildi... πετύχε η συνταγή!

Η προσέλευση του κόσμου στο Passport ξεκίνησε κατά τις 21:30 αλλά μη φανταστείτε στριμώγματα στην είσοδο και τέτοιες καταστάσεις. Ο κόσμος, όμως, ήταν αρκετός. Οι πόρτες ήταν ανοιχτές από νωρίς κι άλλοι μπήκαμε μέσα για ποτό και  κουβέντα, άλλοι χαζεύαμε το φεγγάρι στην πλατεία, πάντως το πρόγραμμα άρχισε κατά τις 23:15 σ' ένα Passport που είχε φορέσει τα γιορτινά του.

Το  πρόγραμμα ήταν εκείνο το Ιμαμ που όλοι αγαπήσαμε (και τουρλού τουρλού όπως πάντα)! Φύγαμε όλοι χορτάτοι αλλά αν είχαμε και δεύτερη μερίδα ευχαρίστως θα παίρναμε και ας μη κλείναμε μάτι το βράδυ! Οι Imam Baildi παίζουν σε μια πολύχρωμη ζώνη όπου το μπουζούκι συναντά την electroswing και το hip hop, κάνουν παρέα με samba, rumba σε βαλκανικούς ήχους με ελληνικές ρίζες και ρεμπέτικη καρδιά!

*Απολαύστε ένα μικρό δείγμα Πρεμιέρας (Busca Ritmo, Ακρογιαλιές-Δειλινά, Προσευχή, Δε θέλω πια να ξαναρθείς)Ηταν μια βραδιά απόλυτης διασκέδασης. Τραγουδήσαμε και μερακλώσαμε με παλιά αγαπημένα κομμάτια και τη νοσταλγική φωνή της  Ρένας Μόρφη η οποία είναι μεγάλη μορφή τελικά...!, μας ξεσήκωσαν οι ρυθμοί του Mc Yinka, τα DJ set των αδερφών Φαληρέα,  ξεσηκωθήκαμε, χορέψαμε, γελάσαμε σ'ένα πρόγραμμα πολύ καλοστημένο που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και βασικά... ακίνητο.

Πολλά και αγαπημένα τα κομμάτια που ακούσαμε . Δεν έλειψε η "Μουρμούρα", το "Χωριουδάκι μου", "Busca Ritmo", "Πασατέμπο", "Ακρογιαλιές", "Λυπάμαι", "Αργοσβήνεις", "Δε θέλω πια" κ.α. Μεταξύ  αυτών δύο νέα κομμάτια, τα "Πόλεις" και "Σημείωμα". 

Θα πρότεινα να μη χάσετε κάποια από τις επόμενες παραστάσεις ειδικά όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Η μόνη εγγύηση είναι πως θα παρασυρθείτε και μετά θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας! Κι εγώ να σας πω, το  ξανασκέφτομαι... αυτή τη φορά χωρίς κάμερα, βιντεο και φωτογραφίες! :)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδιά εδώ.Διαβάστε ακόμα