Μελίνα Darling @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο : Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την Δευτέρα 6 Απριλίου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μελίνα Darling στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για την Δευτέρα 6 Απριλίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 στις 12.00 μμ:

{contest_form}

Δελτίο Τύπου

Μελίνα Darling
του Νίκου Μουρατίδη
 
Το Γυάλινο Μουσικό θέατρο, με χαρά και συγκίνηση παρουσιάζει μια ιδιαίτερη παράσταση με την ζωή και τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που έφυγε απ’ την ζωή, αλλά οι μνήμες είναι ακόμα νωπές. Αυτή η λαμπερή γυναίκα, αυτή η πεισματάρα Ελληνίδα, αυτή η μοναδική καλλιτέχνης έχει βάλει σκοπό να βρίσκεται πάντα κοντά μας. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που έλεγε στους δικούς της ανθρώπους λίγο πριν πεθάνει: «προσέξτε καλά, δεν θα αφήσετε να με ξεχάσουν, δεν θέλω να γίνω ανάμνηση, θέλω να είμαι καθημερινά μαζί σας………. Γιατί πεθαίνεις πραγματικά, όταν σε έχουν ξεχάσει».

Στην σκηνή θα υπάρχουν μουσικά όργανα και κάποια χρηστικά αντικείμενα και έπιπλα. Μια ηθοποιός και δύο τραγουδίστριες αναλαμβάνουν την εξιστόρηση της ζωής της και την ερμηνεία των τραγουδιών της. Στην οθόνη θα παίζουν video που θα προωθούν την εξέλιξη της ιστορίας της μυθικής Ελληνίδας.

Τα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου, Λοϊζου, Κούρτ Βάϊλ και άλλων δημιουργών θα ξαναζωντανέψουν πάνω στην σκηνή, «δεμένα» με την κάθε στιγμή της ζωής της.

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Νίκος Μουρατίδης
Μουσική διεύθυνση: Λευτέρης Πουλιού
Φωτισμοί: Αργύρης Καλοπίτας
Video: Αλέξανδρος Σεϊταρίδης

Υπεύθυνος Παραγωγής: Άγγελος Σφακιανάκης

Διανομή

Αφήγηση: Μπέσσυ Μάλφα
Τραγούδι: Κρινιώ Νικολάου, Δέσποινα Ολυμπίου
Φωτογράφος παράστασης: Νίκος Καρανικόλας
Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού  irini.lagourou@gmail.com

Από 30 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 9:00μμ

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,
www.gialino.gr
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, 
Τηλ. κρατήσεων 210 9315600
e-mail: press@gialino.gr
 
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα