Επανένωση των Oasis χωρίς τον Noel Gallagher;

Ο Liam Gallagher αρνείται να κάνει δηλώσεις!
Διαβάστηκε φορες
Δεν είναι μυστικό πως ο κύριος λόγος διάλυσης του αγαπημένου μας Britpop συγκροτήματος Oasis το 2009 ήταν η ...ασυμφωνία χαρακτήρων ανάμεσα στα δύο αδέρφια, Liam και Noel Gallagher.

Ο Noel αποχωρώντας τότε είχε δηλώσει πως του ήταν αδύνατο πλέον να δουλέψει με τον αδερφό του. Στις 19 Απριλίου υπήρξαν πολλές αναφορές του Τύπου περί επανένωσης του συγκροτήματος βασισμένες σε "αξιόπιστες πηγές" οι οποίες λίγο πολύ έλεγαν πως τα δυο αδέρφια "τα βρήκαν".

Ο Noel διέψευσε την είδηση άμεσα, λέγοντας πως η "αξιόπιστη" πηγή σίγουρα δεν ήταν από το δικό του άμεσο περιβάλλον, αλλά από του Liam.

Η εφημερίδα The Sun πάλι, κάνει λόγο για επανένωση των Oasis χωρίς το Noel, βασικό κιθαρίστα και δημιουργό τους. Μια άλλη "αξιόπιστη" πηγή φαίνεται πως δήλωσε: "Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι Liam, Guigsy, Bonehead και Tony ενδιαφέρονται πολύ να το ψάξουν και να δουν πώς θα δουλέψει. Δε τους πολυπειράζει αν ο Noel απουσιάζει αν και ίσως αυτό φανεί παράξενο σε κάποιους θαυμαστές. Εφόσον ο Noel δε θέλει να συμμετέχει πια στην μπάντα, αυτό είναι το κοντινότερο σε Oasis που μπορούν να έχουν". (Δε σχολιάζω, κρατιέμαι)

Παρόλ' αυτά, εκπρόσωπος (όχι πηγή) του Liam αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Δε πειράζει θα σχολιάσω εγώ! Ο εκπρόσωπος του Liam αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις αλλά ο ίδιος ο Liam δεν έχει σταματήσει να εκσφενδονίζει προσβολές για τον Noel στο twitter. ("πηγές" πλάκα μας κάνετε;)

Πώς να τα βρουν οι Gallaghers;
Οι καυγάδες τους κρατούσαν ζωντανές τις κουτσομπολίστικες στήλες για χρόνια.  Στην περιοδεία του 1994 στην Αμερική θυμάστε που ο Liam άλλαξε στίχους τραγουδιού προσβάλλοντας το κοινό αλλά και τον Noel και φυσικά του πέταξαν καρέκλα (τα παράτησε κι έπνιξε τον πόνο του στο Las Vegas);

Κατά την ηχογράφηση του "(What's the Story)- Morning Glory?" που κουβάλησε στο studio όλη την pub, ενώ ο Noel προσπαθούσε να δουλέψει; (πάλι ξύλο..)

Ή το 1995, που ο Liam "κρέμασε" κανονικά το Νoel σε ζωντανό show να τραγουδάει το Wonderwall μόνος; To 1996 και πάλι στο MTV Unplugged.. τελευταία στιγμή προφασίστηκε πως πόναγε ο λαιμός του (επειδή δε του άρεσε να τραγουδάει σε acoustic version) και προτίμησε να πίνει μπύρες και να καπνίζει στο μπαλκόνι (κάνει καλό στο λαιμό)... και τόσα άλλα που χρειάζεται να γράψω αφιέρωμα στο MixGrill..

 Γενικά ο μικρός Liam δε καθόταν ποτέ καλά και δεν έχανε ευκαιρία να προσβάλλει τον Noel. Για ποιο λόγο να ξαναγυρίσει ο Noel στους Oasis?

Ας μη ξεχνάμε πως η solo καριέρα του Noel με την μπάντα του, "Noel Gallagher's High Flying Birds" μια χαρά τα έχει πάει και το ομώνυμο album τους έγινε και 2x πλατινένιo (1o στα UK charts).

Να τα ξαναβρούν οι Gallaghers.. προσωπικά χλωμό το βρίσκω.
Να ξανασυσταθούν οι Oasis χωρίς Noel.. κρατάω επιφυλάξεις.
Ο Liam δε φημίζεται για τη σταθερότητα του χαρακτήρα του! Το 2009 δεν είχε δηλώσει ο Liam "Τέλος οι Oasis πάμε γι' άλλα", έπειτα σύστησε τους Beady Eye (που θα γίνονταν καλύτεροι κι απ' τους Oasis όπως έλεγε) και οι οποίοι κατέληξαν να παίζουν τραγούδια των Oasis από το 2012 μέχρι τη διάλυσή τους το 2014;
 Ή ο όρκος που έδωσε δημόσια πως δε θα ξαναπαίξει στο Glastonbury (άλλα σκηνικά απείρου "κάλου" κι εκεί..) και το 2013 έπαιζε και πάλι με τους Beady Eye.

Εντάξει, "είναι πολλά τα ναρκωτικά Άρη"...


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα