Οι Big Talk προσφέρουν αφρόλουτρο με το νέο τους άλμπουμ!

Μεγάλα λόγια μη μου λες...
Διαβάστηκε φορες
Ο Ronnie Vannucci ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ με την μπάντα του  Big Talk στην πλατφόρμα Pledgemusic από την Little Oil Records.

Το νέο άλμπουμ με τίτλο "Straight In No Kissin" αναμένεται στις 24 Ιουλίου και σύμφωνα με τον ντράμερ των  "The Killers" στοχεύει σε κάτι πιο πιασάρικο από το πρώτο τους άλμπουμ.

"Ήθελα να φτιάξω κάτι και για τις κυρίες. Κάτι με πιο pop ήχο που θα σου δίνει όμως  την αίσθηση πως παίζουν άντρες και όχι μηχανές. Ήθελα να του δώσω λίγη παραπάνω ένταση"


Κυρίες μου... ξανασκεφτείτε το γιατί αυτό δεν είναι ένα απλό άλμπουμ. Όσες το αποκτήσετε έχετε αυτόματα δικαίωμα και σε εξτραδάκια. Θέλετε πριβέ ακουστική συναυλία σπίτι σας; Με μόλις £1625 την έχετε. Μήπως θέλετε να κρατήσετε ενθύμιο το μικρόφωνο του Vannucci; Αυτό θα σας κοστίσει £2600..(από χρυσάφι είναι;). Το πιο οικονομικό απ' όλα είναι αφρόλουτρο με ένα από τα μέλη των Big Talk (μόλις £325)!  Εδώ λείπουν τα μικρά γράμματα βέβαια.. π.χ. πόση ώρα; Σπίτι σου ή σπίτι μου; Με ζεστό ή χλιαρό νερό; Ποιός βάζει τα αφρόλουτρα; Το αφρόλουτρο απευθύνεται μόνο στις κυρίες; και άλλα τέτοια..

"I get no towel"

Το "Straight In No Kissin'' ηχοχραφήθηκε στο The Killers  Battle Born Studios του Las Vegas και στο home studio του Vannucci.Τα μέλη των The Killers δε τα πάνε κι άσχημα πάντως. Ο Brandon Flowers με το δεύτερο  solo album του 'The Desire Effect' που κυκλοφόρησε στις 18 Μαίου έχει στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση του UK Albums Chart εκθρονίζοντας το 'Saturns Pattern' του Paul Weller από την πρώτη θέση την προηγουμενη εβδομάδα.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα