Γιάννης Χαρούλης Εικόνα Θέατρο Βράχων

Ο Γιάννης Χαρούλης σε μία μαγική βραδιά στο Θέατρο Βράχων

Ο Γιάννης Χαρούλης μας χάρισε μία μαγική βραδιά την Δευτέρα (08/06/15) στο Θέατρο Βράχων. Μαζί του και ο Eric Burdon, πρώην τραγουδιστής των Animals!
Διαβάστηκε φορες
Ο Γιάννης Χαρούλης μας χάρισε μία μαγική βραδιά την Δευτέρα (08/06/15) στο Θέατρο Βράχων. Ο χώρος ήταν σχεδόν γεμάτος πολύ πριν την ώρα που ανοίξανε οι πύλες σύμφωνα με τους διοργανωτές, ενώ με την έναρξη της συναυλίας, δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο του συναυλιακού χώρου ελεύθερο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε περίπου στις 10 παρά και μας πήγε γεμάτα μέχρι τις 12:30, χωρίς κανένα διάλειμμα. Ο Γιάννης Χαρούλης μας είπε πολλά από τα γνωστά του τραγούδια αλλά και αρκετά κομμάτια γνωστών ή και όχι ερμηνευτών που έχει αγαπήσει το κοινό του. Από την αρχή σχεδόν της βραδιάς μας είχε υποσχεθεί ότι θα μας έχει μια έκπληξη, έτσι κάποια στιγμή  κάλεσε επάνω στη σκηνή τον Eric Burdon, πρώην τραγουδιστή των Animals, ο οποίος μας χάρισε δύο εξαιρετικές ερμηνείες.

Περίπου στις 12 μας καληνύχτισε δυναμικά τραγουδώντας τα 'Πάντα θλιμμένη Χαραυγή' και το 'Βασιλική' και βγήκε για το 1ο από τα δύο encore εξίσου δυναμικά με το 'Τούτο το μήνα', την 'τίγρη' και το 'σκουλαρίκι'.

Κάπου εκεί μας είπε τη 2η καληνύχτα αλλά προς ευχαρίστηση μας ξανά ανέβηκε στη σκηνή για να μας χαρίσει μια καταπληκτική ερμηνεία του 'Ερωτόκριτου' το οποίο το τραγούδησε ακαπέλα όπως και το 'Δε λες κουβέντα'. Περίπου στη 1 παρά 20 μας καληνύχτισε με το 'Βοσκαρουδάκι αμούστακο' αφήνοντας μας να περιμένουμε πως και πως την επόμενη φορά που θα τον δούμε επί σκηνής.

Χίλια καλώς εσμίξαμε (Setlist)

Τότε κι εγώ θα θυμηθώ
Μαγγανείες
Ανεμόσκαλα
Πλύστρα του ουρανού
Της λήθης το πηγάδι
Καρδιά
Μιλώ για σένα
Του Λασιθιού η στράτα
Ο τρελός
Άιντε και ξέχασα
Εθνικό έλλειμμα
Πάνω στο αργυρό σκαμνί
Τα παιδιά της γειτονιάς σου
Συ μου ‘μαθες πως αγαπούν
Δεν θέλω απ’ την αγάπη μου
Χειμωνανθός
(Σόλο κλαρίνο – Κωσταντής Πιστιόλης)
Ξενιτεμένα μου πουλιά (Κωσταντής Πιστιόλης)
Ανάθεμα π’ αγάπησα το χώμα σου
Η ουρά του αλόγου
Black Dog (Eric Burdon)
Paint it black (Eric Burdon) / Εκατόφυλλα
Μαύρη πεταλούδα
Στις χαραυγές ξεχνιέμαι
Το γράμμα
Ικαριώτικος
Σου μιλώ και κοκκινίζεις
Πάντα θλιμμένη χαραυγή
Βασιλική

(Encore 1)

Τούτο το μήνα (μαύρα μου μάτια)
Η τίγρη
Το σκουλαρίκι

(Encore 2)

Ερωτόκριτος
Δε λες κουβέντα
Σύννεφα του γυαλού
Χίλια καλώς εσμίξαμε
Βοσκαρουδάκι αμούστακο

Διαβάστε ακόμα