Οι Foo Fighters ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους στο Wembley Stadium αλλά και στο Glastonbury

Το συγκρότημα ακυρώνει συναυλίες λόγω τραυματισμού του Dave Grohl.
Διαβάστηκε φορες
Το συγκρότημα ακυρώνει συναυλίες λόγω τραυματισμού του Dave Grohl.

Οι Foo Fighters ακύρωσαν τις επερχόμενες εμφανίσεις τους στο Wembley Stadium του Λονδίνου και στο Glastonbury όπου ήταν headliners της ημέρας.

Dave GrohlΣε δήλωσή της η μπάντα επιβεβαίωσε ότι ο Dave Grohl χρειάστηκε να εγχειριστεί στο πόδι τη Δευτέρα μετά τον τραυματισμό του  σε συναυλία στη Σουηδία όπου έπεσε από την σκηνή. Η δήλωση ανέφερε ότι "εξαιτίας τραυματισμών που υπέστη ο Dave Grohl  κατά την πτώση του  από την σκηνή στο Ullevi Stadium στο Gothenburg, οι γιατροί συνέστησαν την ακύρωση των εναπομείναντων συναυλιών του συγκροτήματος στο Ηνωμλενο Βασίλειο και την Ευρώπη."

Οι ακόλουθες ημερομηνίες έχουν ακυρωθεί:

Λονδίνο Wembley Stadium (19,20 Ιουνίου)
Εδιμβούργο BT Murrayfield Stadium (23)
Βέλγιο Werchter Festivalpark (25)
Glastonbury Festival 2015 (26)

Ο Grohl ανέβασε στο site του συγκροτήματος φωτογραφίες με το πόδι του σε νάρθηκα αλλά και ένα γράμμα που απευθύνεται στο κοινό.

"Οι γιατροί μου συνέστησαν να μην κουράζομαι για κάποιο διάστημα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνέλθω από το χειρουργείο και να αποφύγω επιπλοκές που μπορουν να προκύψουν.Το οποίο δυστυχώς σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσουμε shows. Παιδιά, πραγματικά λυπάμαι. Ξέρετε ότι μισώ που πρέπει να το κάνω αλλά δεν είμαι σε φυσική κατάσταση που να μπορώ να ανταπεξέλθω. Έχετε σταθεί πάντα στο πλευρό μας και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Όπως λέω σε κάθε μας συναυλία, δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς εσάς και το εννοώ. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σας ικανοποιήσω με ένα αξέχαστο show το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε...ειλικρινά συγνώμη. Ο φίλος σας, Dave."

O  frontman κατά τη διάρκεια του show τους στο Gothenburg,δεν υπολόγισε σωστά την ράμπα που ένωνε την σκηνή με το κοινό και έπεσε στο κενό σπάζοντας το πόδι του τουλάχιστον σε ένα σημείο. Την ώρα που συνέβει το ατύχημα κι ενώ ήταν ξαπλωμένος, ο Grohl είπε στο κοινό:

"Νομίζω ότι έσπασα το πόδι μου, πρέπει να πάω στο νοσοκομείο να φτιάξω το πόδι μου και θα γυρίσω να τελειώσουμε την συναυλία". Όπως και έγινε. Ο Grohl για το υπόλοιπο της συναυλίας παρέμεινε καθισμένος με το πόδι του σε επιδέσμους.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα