Neil Young - Fork in the road

Τα Καλούδια της ώρας - 0913

Στις 7 Απριλίου κυκλοφορεί το νέο album ενός από τους μεγαλύτερους rockers, του Neil Young ("Fork in the road"). Άκουσε όλο το δίσκο εδώ και δες videos από 5 κομμάτια του στην επίσημη σελίδα του Young.

Διαβάστηκε φορες
(01) Στις 19 Μαϊου κυκλοφορεί το νέο album της Tori Amos με τίτλο "Abnormally attracted to sin". Το πρώτο single λέγεται "Welcome to England" και μπορείς να δείς το επίσημο video του τραγουδιού στο Yahoo Music σήμερα τα μεσάνυχτα ώρα Αγγλίας, δηλαδή στις 2 τα ξημερώματα.

(02) Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις όλες τις αναμενόμενες νέες κυκλοφορίες της Άνοιξης και του ερχόμενου Καλοκαιριού, διάβασε το πολύ καλό αφιέρωμα του Rolling Stone και δες τα σχόλια των συντακτών του σε κάθε δίσκο, καθώς και κάποια clips από νέα κομμάτια σε κάθε album περίπου. Διάβασε το σχετικό Αφιέρωμα εδώ.

(03) Στις 28 Απριλίου ο μεγάλος Bob Dylan προσθέτει άλλο ένα δίσκο ("Together through life") στην τεράστια συλλογή του. Λίγοι δημοσιογράφοι έχουν ακούσει το album και έχουν γράψει για αυτό. Ρίξτε μια ματιά εδώ : Alan Jones (UNCUT), Michael Simmons (Mojo) , Ann Powers (LA Times) , Alex Ross (The New Yorker) .

Neil Young - Fork in the road(04) Στις 7 Απριλίου κυκλοφορεί το νέο album ενός από τους μεγαλύτερους rockers, του Neil Young ("Fork in the road"). Άκουσε όλο το δίσκο εδώ και δες videos από 5 κομμάτια του στην επίσημη σελίδα του Young.

(05) Μετά την τεράστια επιτυχία του "Tha Carter III", ο Lil Wayne επιστρέφει πολύ σύντομα με το "Rebirth" τον ερχόμενο Μάϊο. Άκουσε εδώ το πολύ δυναμικό ροκ κι όχι R n B "Prom Queen".

(06) Οι δικοί μας Parallel Worlds επέστρεψαν με νέο album το "Shade". Αρκετά κομμάτια από το album, τα οποία κινούνται στο χώρο της electronica/ambient μπορείτε να ακούσετε στη MySpace σελίδα του συγκροτήματος.

(07) Οι Sonic Youth μας παρουσιάζουν το "Eternal" στις 9 Ιουνίου. Άκουσε κάποια μέρη των νέων τραγουδιών από το 16ο album τους εδώ.

(08) Οι Fischerspooner ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους δίσκο "Between Worlds" (κυκλοφορεί στις 5 Μαϊου). Μπες στο επίσημο site του συγκροτήματος και κατέβασε το νέο τους single "Supply and Demand" δωρεάν!


Διαβάστε ακόμα