Δίσκος για το Μάνο Ξυδούς

Δίσκος για τον Μάνο Ξυδούς αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φ. Πλιάτσικα και του Μπ. Στόκα. Περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα τραγούδια με τη φωνή του Μάνου Ξυδούς...

Διαβάστηκε φορες
Δίσκος για τον Μάνο Ξυδούς, που "έφυγε" πρόωρα από κοντά μας τον περασμένο Απρίλη, αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα.

Ο δίσκος θα περιέχει 10 τραγούδια συνολικά, τα 8 εκ των οποίων είναι ακυκλοφόρητα και προορίζονταν να δισκογραφηθούν από τον ίδιο τον Μάνο Ξυδούς. Τα άλλα 2 είναι επανεκτελέσεις από την εποχή των Πυξ-Λαξ ("Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ" και "Πυξίδα"). Τα περισσότερα από τα τραγούδια του νέου αυτού δίσκου (πιθανότατα 7 κομμάτια) θα δισκογραφηθούν με τη φωνή του ίδιου του Μάνου Ξυδούς, από ηχογραφήσεις που είχε προλάβει να κάνει πριν "φύγει" ξαφνικά από τη ζωή.

Στο δίσκο θα συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσακνής, Μίλτος Πασχαλίδης, Όναρ, Μύρων Στρατής, Μαρία και Νάντια Σπηλιωτοπούλου, Κατερίνα και Νέλλυ Ξυδούς και φυσικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας.

Ο δίσκος θα έχει τίτλο "Όταν θα φύγω ένα βράδυ" και θα κυκλοφορήσει από τη Lyra.
Διαβάστε ακόμα