ψυλλο-λόγια άφρικα μπι ρέντι, γουί κάμινκ

Ο δεύτερος όμιλος για τα προκριματικά του 2010 στον οποίο δίνει της μάχες της η Εθνική μας άρχισε να ξεκαθαρίζει. Εμείς κι οι Ελβετοί θα διεκδικήσουμε την προνομιούχο πρώτη θέση που οδηγεί στα τελικά του παγκοσμίου ενώ ο δεύτερος θα έχει μία ακόμα ευκαιρία στα μπαράζ...
Διαβάστηκε φορες
Ο δεύτερος όμιλος για τα προκριματικά του 2010 στον οποίο δίνει της μάχες της η Εθνική μας άρχισε να ξεκαθαρίζει. Εμείς κι οι Ελβετοί θα διεκδικήσουμε την προνομιούχο πρώτη θέση που οδηγεί στα τελικά του παγκοσμίου ενώ ο δεύτερος θα έχει μία ακόμα ευκαιρία στα μπαράζ(ξου-ξου και μακριά από μας). Αν μάλιστα είχαμε καθαρίσει το ματσάκι με τους ρολογάδες όλα θα ήταν τέλεια. Όμως με τα αν δεν έκανε κανείς… καριέρα!

Οι Ισραηλινοί ήρθαν, είδαν και απήλθαν… ωραίο νησί η Κρήτη με τις ρακιές της αλλά για αυτούς μέχρι εκεί. Θέλανε, σύμφωνα με δηλώσεις τους, τουλάχιστον τρεις βαθμούς στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Ας πάρουν τώρα έναν και πολύ τους είναι για το συνολάκι που παρουσίασαν. Ομάδα πολύ κατώτερη των προσδοκιών που είχαν δημιουργήσει. Μάλιστα αν οι διεθνείς μας δεν τους είχαν «σεβαστεί» θα είχαν πάρει και για το σπίτι… Εδώ βέβαια γεννάται το ερώτημα τι δουλεια έχει το Ισραήλ στα προκριματικά της Ευρώπης. Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα(ή δε θέλησα να το καταλάβω…). Ολόκληρη ήπειρος την «φιλοξενεί» γεωγραφικά προς τι αυτή η αθλητική βίζιτα; Δεν την παίζουν τα άλλα παιδάκια στην Ασία και θα τη φορτοθούμε εμείς; Το ίδιο ισχύει και στα υπόλοιπα αθλήματα που συμμετέχει είτε συλλογικά είτε με τα εθνικά κλιμάκιά της.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το εγχώριο πρωτάθλημα έχει κάνει μια μικρή παύση. Με την ευκαιρία θα χωνέψουμε το υπερθέαμα που μας προσφέρει. Όλες οι θέσεις έχουν κριθεί. Πρωταθλητής και μαθηματικά ο έφηβος με αντίο στη μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα της σύγχρονης σημαίας του, του καραφλού παιδιού που ακούει στο όνομα Predrag. Εδώ το ουδείς αναντικατάστατος είναι ανακριβές. Στο τριφύλλι πληρώνουν πρόστιμα ακόμα και οι πάγκοι του γηπέδου προς γνώση και συμμόρφωση. Το αλογάκι θέλει να κάνει κηδείες στα play-off. Οι ομάδες που πέφτουν διώχνουν κόσμο μιας και η αποστολή τους… ολοκληρώθηκε! Όλες οι υπόλοιπες περιμένουν καρτερικά το τέλος γιατί ο καιρός φτιάχνει και οι παραλίες θα τους καλούν σαν άλλες σειρήνες.

Το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί στη σπυριάρα. Οι αιώνιοι μετά από δέκα χρόνια θα συναντηθούν σε τελική φάση για να διεκδηκήσουν τη μεγάλη κούπα. Κόκκινοι και πράσινοι καθάρισαν σαν αυγά τους αντιπάλους και στέλνουν στο Βερολίνο, που θα γίνουν οι τελικοί, μήνυμα ανακαίνισης. Εμπρός αδέρφια. Εκεί δεν έχουμε παίξει(ακόμα) ξύλο μεταξύ μας.

Υ.Γ. στη superleage δεν έχουν το Θεό τους. Την προηγούμενη εβδομάδα σε διπλανά γήπεδα γινόταν ο τελικός στο βόλεϊ με τη συμμετοχή των πρασίνων. Την ίδια ώρα έπαιζε η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο. Για λόγους… ισονομίας(σε ένα πρωτάθλημα που κρίθηκαν τα πάντα!!!!!!) δεν άλλαξε την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα με αποτέλεσμα να… φάει η μύγα σίδερο και οι Ρώσοι καπνογόνα. Ασ’  τον τρελό στην τρέλα του…

Διαβάστε ακόμα