Τι κάνουν "Οι Πρακτόρισσες" στο Vault;

Οι Πρακτόρισσες θα μπορούσαν να είναι ο άλλος μας εαυτός, αυτός που στα όνειρά μας παίρνει θάρρος και αντιμετωπίζει το κακό, αυτός που στην αληθινή ζωή ανέχεται υποτακτικά τις αδικίες και τις συνωμοσίες.
Διαβάστηκε φορες
Ένα τσαντάκι, ένα κραγιόν και ένα δαχτυλίδι..Θα περιμένατε πως μια νοικοκυρά, μια καλόγρια και μια χορεύτρια στύλου θα είχαν κρυφή ζωή που θα τις οδηγούσε από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη; Μα τι συμβαίνει και εξαφανίστηκαν από τα καθημερινά τους καθήκοντα; Στον Πολυχώρο Vault, τις νύχτες βγαίνουν "Οι Πρακτόρισσες", για να πατάξουν το κακό που απειλεί την ανθρωπότητα.

Με αναφορές στα κακώς κείμενα της πολιτικής και των κοινωνικών συμβάσεων, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο, η παρωδία του Γιάννη Καλαβριανού μας θυμίζει με έναν εύθυμο τρόπο πως πίσω από τις ζωές μας διαδραματίζονται συμβάντα για τα οποία δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα.

Οι Πρακτόρισσες θα μπορούσαν να είναι ο άλλος μας εαυτός, αυτός που στα όνειρά μας παίρνει θάρρος και αντιμετωπίζει το κακό, αυτός που στην αληθινή ζωή ανέχεται υποτακτικά τις αδικίες και τις συνωμοσίες.

Οι πρακτόρισσες

Θα γελάσετε, ιδίως με τις σκηνές δράσεις που σπάνια βλέπουμε τόσο καλά σκηνοθετημένες στις θεατρικές κωμωδίες. Η υπερβολική έμφαση στις πολεμικές τέχνες θα χαρακτηριζόταν και "ειρωνική" προς τις ταινίες δράσης ενώ αποδίδεται έξυπνα με την κινησιολογία των ηθοποιών.

Ο Αύγουστος Ρεμούνδος δομεί πολύ έξυπνα τις διαφορετικές σκηνές δράσεις γεγονός στο οποίο τον βοηθάει πολύ και η παρέμβαση της μουσικής. Παράλληλα, η συμμετοχή του στην παράσταση υπήρξε πολύ πετυχημένη και μας έκανε να ξεχωρίσουμε την ερμηνεία του ίδιου καθώς και της Αλκμήνης Σταθάτου.  Ακόμη, νομίζω αξίζει να σημειώσουμε πως τα video που παρεμβάλλονται σε διάφορες σκηνές της παράστασης ήταν επιμελημένα με μεγάλη προσοχή, ώστε να κρατήσουν αμείωτα τα επίπεδα γέλιου!ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδος
Μουσική: Μάνος Αντωνιάδης
Σχεδιασμός φωτισμού: Τάσος Σκλαβούνος
Κοστούμια - Σκηνικά: Τόνια Αβδελοπούλου
Video: gcl dp Γιώργος Συμεωνίδης – Άρτεμις Σταθάκου
Φωτογραφίες: Νικολέττα Γιαννούλη
Trailer: gcl dp
Πολεμικές τέχνες: Τάσος Δαρδαγάνης
Αφίσα: Αλέξανδρος Βενιέρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης
Παραγωγή: VAULT


Παίζουν: Ευγενία Αποστόλου, Μάρα Δαρμουσλή, Χριστίνα Δενδρινού, Πωλ Ζαχαριάδης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αλκμήνη Σταθάτου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη

Facebook page: https://www.facebook.com/praktorisses


Πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε και εδώ: www.mixgrill.gr/ar38368el-oi-praktorisses-polyxwros-vault.html
Αξιολόγηση Θεατρικής Παράστασης
Βαθμός Παράστασης
8,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα