Daisy Ridley Naomi Watts

Daisy Ridley & Naomi Watts θα πρωταγωνιστήσουν στην... "Οφηλία"

Οι παραγωγοί του Hollywood αποφάσισαν να αφιερώσουν μία ταινία αφιερωμένη στην τραγική σαιξπηρική φιγούρα 
Διαβάστηκε φορες
Ο Άμλετ αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένας από τους εμβληματικότερους χαρακτήρες του William Shakespeare αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας εν γένει. Ενώ όμως εδώ και δεκαετίες η ιστορία του πρίγκηπα της Δανίας έχει αναπαραχθεί σε θεατρικά έργα, ταινίες και βιβλία που βασίζονται σε αυτή, η Οφηλία δεν έχει λάβει ως σήμερα την προσοχή που της αρμόζει. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν οι παραγωγοί του Hollywood και αποφάσισαν πως είναι ώρα να αφιερωθεί μία ταινία και σε αυτή την ηρωίδα. 

Η Οφηλία είναι μία εξίσου τραγική ηρωίδα συνυφασμένη με τον Άμλετ στο μέγεθος της τρέλας και της θλίψης του. Ο χαρακτήρας της ωστόσο έχει τη δική του ιστορία μια και έχει υποστεί τις επιβολές των ανδρικών αντιλήψεων ως προς τη γυναικεία παράνοια. Η τρέλα της δεν είναι ίδια με την πνευματική τρέλα του Άμλετ, αλλά μια τρέλα που προκαλείται από την απόρριψη του σώματός της και των ανεκπλήρωτων παθών. Η Daisy Ridley και η Naomi Watts θα κληθούν λοιπόν να προσεγγίσουν με διαφορετικό μέχρι σήμερα τρόπο τον χαρακτήρα αυτό αλλά και όλους τους γυναικείους χαρακτήρες του σαιξπηρικού έργου. 

Μπορεί η πρώτη να μην "έγινε" η νέα Lara Croft παρά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί εδώ και καιρό γύρω από το όνομά της και να ήρθε δεύτερη με νικήτρια την Alicia Vikander, εντούτοις δεν δίστασε να βρεθεί ο επόμενος πρωταγωνιστικός ρόλος της, αυτός της Οφηλίας. Παράλληλα, θα πρωταγωνιστήσει και στην ιστορική ρομαντική ταινία "The lost wife", στην ταινία φαντασίας "Kolma" και τον Δεκέμβριο του 2017 θα επιστρέψει στον ρόλο της Rey στο "Star Wars:Episode VIII". Όσο για την Naomi Watts, με δύο ταινίες της να παίζονται τώρα στις αμερικανικές αίθουσες ("The sea of trees", "Demolition"), στην ταινία αυτή θα υποδυθεί την μητέρα του Άμλετ, τη βασίλισσα Γερτρούδη. Σκηνοθέτιδα της ταινίας θα είναι η Claire McCarthy και το σενάριο θα προέρχεται από το μυθιστόρημα της Lisa Klein

Daisy Ridley
H Daisy Ridley ως Rey στο φετινό "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα