Πορτοκάλογλου- Ζιώγαλας- Φάμελλος @Παπάγου

Στο Κηποθέατρο Παπάγου ολοκληρώνεται ο κύκλος της συνεργασίας του Νίκου Πορτοκάλογλου, του Νίκου Ζιώγαλα και του Μανώλη Φάμελλου ο οποίος υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος εμπορικά και καλλιτεχνικά.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο ΤύπουΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΡΑΔΙΑ
...«ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ »

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στο Κηποθέατρο Παπάγου ολοκληρώνεται ο κύκλος της συνεργασίας του Νίκου Πορτοκάλογλου, του Νίκου Ζιώγαλα και του Μανώλη Φάμελλου ο οποίος υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος εμπορικά και καλλιτεχνικά.

Σε αυτή τη γιορτή θα ενωθούν οι φίλοι που έχουν συνταξιδέψει ήδη με τους τρεις τραγουδοποιούς σε αυτή την πορεία που ξεκίνησε από τον Σταυρό του Νότου με εκείνους που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην αποχαιρετιστήρια αυτή συναυλία. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει το «Να Με Προσέχεις», το «Πάρε Με Απόψε Πάρε με», το «Η Ευτυχία Είναι Αυτό», ποιος δεν έχει περάσει τα καλοκαίρια του με το «Θάλασσα μου Σκοτεινή», το «Σαν Σταρ Του Σινεμά», το « Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι»;

O Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα και παρεΐστικα μουσικά προγράμματα, γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας αποτέλεσε η κυκλοφορία του διπλού live άλμπουμ με τίτλο «Απόψε είναι ωραία». Πρόκειται για το ηχητικό αποτύπωμα της ατμόσφαιρας του ζωντανού προγράμματος της συνάντησης του Νίκου, του Νίκου και του Μανώλη.

Η συνύπαρξή τους επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι, είναι γεμάτη από τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε. Οι τρεις τραγουδοποιοί αναμειγνύονται μοναδικά σε ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής. Για μια τελευταία αποχαιρετιστήρια βραδιά « Όλα θα είναι ωραία».

Ώρα έναρξης : 20.30
Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 20 ευρώ , φοιτητικό 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων
PUBLIC
ΙΑΝΟΣ (Σταδίου24)
Δημαρχείο Παπάγου, Αναστάσεως 90, τηλ.213 2027187
Κατάστημα "Δαναός", Μεσογείων 230, τηλ.210 6528301-3
www.i-ticket.gr (801 11 60000)

Διαβάστε ακόμα