αποχωρει-ο-cliff-williams

AC/DC: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο μπασίστας Cliff Williams

"Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο από την καλλιτεχνική μου πορεία"
Διαβάστηκε φορες
Ο μπασίστας των AC/DC Cliff Williams επιβεβαίωσε ότι αποσύρεται από την ενργό καλλιτεχνική δράση. Αποδείχθηκε ότι το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας Rock Or Bust του συγκροτήματος αποτελεί και το τέλος της δικής του μουσικής πορείας.
 Αν και στο παραπάνω βίντεο ο ίδιος αποφεύγει να προσδιορίσει την αιτία της απόσυρσής του στην απουσία των Malcolm Young, Brian Johnson και Phil Rudd, αναγνωρίζει ότι το συγκρότημα αντιμετωπίζει μια ανισορροπία από το θάνατο του πρώτου τραγουδιστή Bon Scott (1980).

"Όλα αλλάζουν, δεν φταίει αυτό", αναφέρει, "Απλά είμαι έτοιμος να βγω από αυτό το δρόμο και να κάνω αυτό που ήδη κάνω όταν είμαστε σε διάλειμμα από τις περιοδείες."

Ο Williams ξεκίνησε την πορεία του με τους AC/DC το 1977, όταν παρουσιάστηκε ως αντικαταστάτης του αρχικού μπασίστα Mark Evans. Η είδηση της αποχώρησης του Williams έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για το συγκρότημα. Το 2014 αποχώρησε από το συγκρότημα ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος Malcolm Young λόγω άνοιας, ενώ ο drummer  Phil Rudd πέρασε το περισσότερο μέρος του 2015 σε κατ'οίκον περιορισμό ως ποινή για αδικήματα όπως απειλές για τη ζωή πρώην εργοδότη του και κατοχής ναρκωτικών. Ακόμα, στην αρχή του καλοκαιριού, ο frontman Brian Johnson αναγκάστηκε να αποχωρήσει και αυτός από τη μουσική σκηνή καθώς αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και ενδεχόμενης πλήρους απώλειας ακοής, με τον Axl Rose να τον αντικαθιστά στην περιοδεία.

Tags
Διαβάστε ακόμα