Κωστής Μαραβέγιας

Κωστής Μαραβέγιας live @ Fix Factory of Sound 8/10: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Fix Factory of Sound.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για τον Κωστή Μαραβέγια live στο Fix Factory of Sound το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 στις 22.00 :

{contest_form}


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ LIVE
“ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ”

Fix Factory of Sound
(26ης Οκτωβρίου 15, τηλέφωνο: 2310 500670)

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ
Καθήμενοι με ποτό: 23 ευρώ

Εισιτήρια πωλούνται σε:
Viva.gr//Public//Seven Spots//Media Markt

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ», μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία. Μια συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου λοιπόν, ελάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!

Maraveyas Ilegal “Ο Φάρος”


Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1203596029697466/?active_tab=highlights
Διαβάστε ακόμα