Πέθανε ο George Michael

Πέθανε ο George Michael!

Ο άνθρωπος που έγραψε το τραγούδι που έχει ακουστεί περισσότερο από κάθε άλλο κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ακριβώς σ' αυτή την περίοδο! Τι τραγικό!
Διαβάστηκε φορες
Άραγε, τι άλλο μπορεί να συμβεί μέσα στο 2016; Ο άνθρωπος που έγραψε το τραγούδι που έχει ακουστεί περισσότερο από κάθε άλλο κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων ("Last Christmas") έφυγε από τη ζωή ακριβώς σ' αυτή την περίοδο! Τι τραγικό!

Ο George Michael έφυγε από τη ζωή στα 53 του, μετά από καρδιακή προσβολή. Σε τόσο μικρή ηλικία...

Σύμφωνα με την οικογένεια του, ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στην περίοδο των Χριστουγέννων (σ.σ: είναι γενικός ο χρονικός προσδιορισμός, οπότε μπορεί να μην πέθανε χθες, στα Χριστούγεννα):

Με μεγάλη λύπη, επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, George έφυγε από τη ζωή ειρηνικά στο σπίτι του μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Η οικογένεια θα ήθελε να ζητήσει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της σ’ αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή.

Ο Κυπριακής καταγωγής, Άγγλος τραγουδιστής και πρώην μέλος του θρυλικού ντουέτο των 80s, των Wham, πέθανε στο σπίτι του στο Goring της Αγγλίας. Ο συνεργάτης του, Cindi Berger είπε ότι ο George Michael δεν ήταν άρρωστος και ο manager του, Michael Lippman δήλωσε ότι η αιτία του θανάτου ήταν καρδιακή προσβολή.

Ποιος άλλος έχει μείνει μετά τους Prince, David Bowie, Leonard Cohen και George Michael; Μην το πείτε...


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα