Στον τάφο κάποιου άλλου

Διαγωνισμός MG & Εκδόσεις Μεταίχμιο: «Στον τάφο κάποιου άλλου»

Το Mix Grill και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σάς προσφέρουν βιβλία!
Διαβάστηκε φορες
Στο πλαίσιο της σειράς άρθρων «Βιβλιο-soundtrack», όπου ακούμε τραγούδια εμπνευσμένα από τις μουσικές και όχι μόνο αναφορές σε αστυνομικά μυθιστορήματα, το Mix Griil και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σάς προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσετε βιβλία. Χθες ακούσαμε τραγούδια που σχετίζονται με το «Στον τάφο κάποιου άλλου» του Ian Rankin που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση της Βάσιας Τζανακάρη (πρώτη έκδοση 2013). Και τώρα ήρθε η ώρα για να το κερδίσετε, αν δεν το έχετε ήδη στη βιβλιοθήκη σας.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 24:00 δηλώνετε συμμετοχή για να μπείτε στην κλήρωση για δύο αντίτυπα του βιβλίου:

Στον τάφο κάποιου άλλου
του Ian Rankin
μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας παρακάτω:

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα:
{contest_form}


Διαβάστε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες για τ
ο βιβλίο του διαγωνισμού:

Στον τάφο κάποιου άλλου
Στον τάφο κάποιου άλλου
του
Ian Rankin
μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη


Κατηγορία: Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία: Αστυνομικό
Ημ. Έκδοσης: 15/11/2013
Σελίδες: 480
ISBN: 978-960-566-235-6Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο επιθεωρητής Ρέμπους επιστρέφει.
Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που ο Ρέμπους υποχρεώθηκε να συνταξιοδοτηθεί. Τον ξαναβρίσκουμε να εργάζεται ως ιδιώτης σε μια μικρή μονάδα που αποτελείται από συνταξιούχους επιθεωρητές και ασχολείται με άλυτες υποθέσεις. Όταν νέα στοιχεία επαναφέρουν μια από αυτές τις υποθέσεις στο προσκήνιο, ο ήρωάς μας βρίσκει την ευκαιρία να αναλάβει ενεργό δράση. Πεισματάρης και αναρχικός ως συνήθως, θα μπει και πάλι στα βαθιά και θα αντιπαρατεθεί με τους πάντες, ακόμα και με την παλιά του συνεργάτιδα τη Σίβον Κλαρκ. Το μόνο που θέλει ο Ρέμπους είναι να αποκαλύψει την αλήθεια. Θα τα καταφέρει άραγε χωρίς να περάσει τις διαχωριστικές γραμμές του νόμου;

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ


Η πρόζα του είναι καθηλωτική όπως πάντα, η ατμόσφαιρα ανυπέρβλητη, βρετανική αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της.
DAILY MAIL


Για τους φανατικούς του αστυνομικού, το φετινό εκδοτικό γεγονός δεν είναι ούτε οι Πενήντα αποχρώσεις του γκρι ούτε το καινούργιο μυθιστόρημα της Ρόουλινγκ, αλλά η επανεμφάνιση ενός από τους κορυφαίους ήρωες της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο επιθεωρητής Ρέμπους επιστρέφει θριαμβευτικά.
SUNDAY EXPRESS


Η κλασική πλέον σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με τον επιθεωρητή Ρέμπους είναι η καλύτερη βιογραφία του Εδιμβούργου των τελευταίων είκοσι πέντε χρόνων.
INDEPENDENT ON SUNDAY


Διαβάστε ακόμα