Ρίτα Αντωνοπούλου Σφίγγα

Ρίτα Αντωνοπούλου live @ Σφίγγα 5/5: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 5 Μαΐου για τη μία και μοναδική εμφάνιση της Ρίτας Αντωνοπούλου στη Σφίγγα. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις-είσοδο για την Pίτα Αντωνοπούλου live στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα την Παρασκευή 5 Μαΐου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στις 12 το μεσημέρι :

{contest_form}


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Παρασκευή 5 Μαΐου


Η Ρίτα Αντωνοπούλου μετά από μία πολύ επιτυχημένη χειμερινή παρουσία σε σπουδαίες μουσικοθεατρικές παραστάσεις και λίγο πριν την καλοκαιρινή περιοδεία, επιλέγει τη Σφίγγα για μία και μοναδική παράσταση-συνάντηση με όλους εμάς που εδώ και χρόνια συνταξιδεύουμε με όχημα τη μουσική που αγαπάμε. Για να τραγουδήσουμε, να νιώσουμε, να μιλήσουμε όπως μόνο αυτή η μουσική μπορεί να καταφέρει. Τραγούδια παλιά κι αγαπημένα, καινούργια τραγούδια, από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, δοσμένα με αγάπη και αλήθεια. 

Μόνο για την Παρασκευή 5 Μαΐου στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα.

Μαζί της τρεις από τους σημαντικότερους μουσικούς της ελληνικής μουσικής σκηνής:
Μανώλης Ανδρουλιδάκης: κιθάρα
Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά 
Σταύρος Καβαλιεράτος: μπάσο

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Διαβάστε ακόμα