Βαγγέλης Μαρκαντώνης Γιώργος Μπίλιος

Βαγγέλης Μαρκαντώνης & Γιώργος Μπίλιος live @ Σφίγγα 24/5: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 24 Μαΐου για το live στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις-είσοδο για τους Βαγγέλη Μαρκαντώνη & Γιώργο Μπίλιο live στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα την Τετάρτη 24 Μαΐου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στις 19:00 :

{contest_form}


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και ο Γιώργος Μπίλιος 
στη Σφίγγα

Τετάρτη 24 Μαΐου


Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και ο Γιώργος Μπίλιος στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Τετάρτη 24 Μαΐου.
 
Στο τέλος της άνοιξης και την αρχή του καλοκαιριού, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να σας καλέσουμε στο πάρτι μας. Μετά από δέκα χρόνια στενής φιλίας και συνεργασίας εκτός σκηνής θα ενώσουμε τις μπάντες και τα τραγούδια μας για μια βραδιά στη σκηνή της Σφίγγας, στο κέντρο της πόλης.  
Ο Γιώργος Μπίλιος με τους Στέφανο Ζακόπουλο στα τύμπανα, Θοδωρή Καπετανάκο στο μπάσο, Γιώργο Κωστόπουλο στις κιθάρες και Λάμπρο Ματόπουλο στις κιθάρες, τρομπέτα και ακορντεόν παρουσιάζει ένα σετ με τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, και μαζί, αγαπημένες του διασκευές. Τα κρύα αστεία του- που απολαμβάνουν όσοι έχουν την τύχη να τον γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς - θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ανάσα δροσιάς, ξεκινώντας ιδανικά τη βραδιά.
 
Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης με τους Θάνο Μιχαηλίδη στα τύμπανα, Νίκο Σάλτα στα πλήκτρα, Αποστόλη Μπουρνιά στα κρουστά και Στέργιο Δήμπα στην ηλεκτρική κιθάρα, έξω καρδιά όπως πάντα, θα ανεβάσει την κατεψυγμένη σας διάθεση στα ύψη. Από τα τραγούδια της "Ανοιχτής Θάλασσας" και από την "Ξένη Γη" ως την πρόσφατη "Έρημη Χώρα", τις διασκευές και τις ιστορίες να καλύπτουν τα ενδιάμεσα κενά, θα προκληθούν εναλλαγές στη θερμοκρασία και την ατμόσφαιρα τόσο ιλιγγιώδεις που δε θα θέλετε να φύγετε.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί θα ξεκινήσουμε νωρίς (αυστηρά στις 21.30) και θα τελειώσουμε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.  Αν δεν μπορέσετε να έρθετε, στείλτε κάποιον άλλον στη θέση σας.
 

 
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Τετάρτη 24 Μαΐου
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί


Links:
https://www.youtube.com/channel/UCk4TJe8QbFgU0N89ZFWAbSg
https://www.youtube.com/watch?v=4T5j2OVe6MQ
https://www.youtube.com/channel/UCvEfwKpmwZOhZFdj5ivP5IQ
https://www.facebook.com/vagelis.markantonis.1
Διαβάστε ακόμα