Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ησαϊας Ματιάμπα: Πρεμιέρα στις 29/10

Από τις 29/10 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντά τον Ησαϊα Ματιάμπα στη σκηνή του "Σταυρός του Νότου Plus". Μαζί τους ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΕΞΟΔΟΣ 2 @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS

Μαζί της
Ο ΗΣΑΙΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Guest star
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Σκηνοθεσία
ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ

Επιμέλεια Προγράμματος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ
Ενορχήστρωση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, ΜΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
Κείμενα: ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ

Έναρξη: Παρασκευή 29 Οκτωβρίου
Και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Έξοδος 2. Δεύτερη δισκογραφική δουλειά και δεύτερη χρονιά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Σταυρό του Νότου Plus. Έξοδος 2. Που πάει να πει ότι ο δρόμος είναι διαφορετικός, η παρέα όχι απαραίτητα, και το μουσικό ταξίδι το ζητούμενο. Έξοδος 2. Με νέους συνεργάτες αλλά και παλιούς και με τον ίδιο στόχο. Το τραγούδι που αγαπάμε.. Έξοδος 2 για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία,  με ένα πρόγραμμα που ο στόχος του είναι να περάσει χωρίς συστολές και αναστολές απ’ ότι έχει αγαπήσει. Τα καινούρια της τραγούδια, τα τραγούδια από το «Έλα», νέα τραγούδια, παλιά τραγούδια, αλλά και παλιότερα. Τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα.

Στο δεύτερο αυτό μουσικό ταξίδι στον Σταυρό του Νότου Plus η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει στο πλευρό της νέους συνεργάτες όπως ο Ησαϊας Ματιάμπα - φωνή και παρουσία που δεν έχει περάσει απαρατήρητη και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Έξοδος 2 όμως και για την Ελένη Γκασούκα και τον Θανάση Αλευρά. Η Ελένη Γκασούκα που είχε σκηνοθετήσει και την περσινή παράσταση αναλαμβάνει και φέτος να σκηνοθετήσει και να παρέμβει σε καίρια σημεία του προγράμματος έχοντας στο πλευρό της ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Θανάσης Αλευράς δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι έκλεψε την παράσταση πέρυσι. Και πολύ φοβόμαστε και ελπίζουμε ότι θα την κλέψει και φέτος.

          

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τις ενορχηστρώσεις μαζί με τον Ματί Παλαιολόγο. Τέσσερις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί τους πλαισιώνουν: Ηλίας Παρασκευόπουλος-Τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Samuel Marlieri - σαξόφωνο.

Και κάπως έτσι συμπληρώνεται η παρέα και τα τυπικά. Πέρα από τα τυπικά, υπάρχει και το παρασκήνιο. Και το παρασκήνιο τις περισσότερες φορές έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το προσκήνιο. Και επειδή παρέα είμαστε και περνάμε καλά και έχουμε και καλό καμαρίνι και περνάμε καλά οπότε θα περάσει και ο κόσμος καλά, δεν είναι και ντροπή να πούμε ότι περάσαμε μέχρι την υλοποίηση αυτού του προγράμματος σαν κανονικοί άνθρωποι. Γελάσαμε πολύ, προβληματιστήκαμε πολύ, διαφωνήσαμε, φωνάξαμε, τα ξαναβρήκαμε, κουραστήκαμε, ξενυχτήσαμε, τραγουδήσαμε, κλάψαμε και ξανακλάψαμε από τα γέλια, ονειρευτήκαμε, οραματιστήκαμε, σερφάραμε ατελείωτες ώρες στο internet, ακούσαμε, απορρίψαμε, φέραμε προτάσεις και καταλήξαμε. Σε αυτό που αγαπάμε. Στο τραγούδι που αγαπάμε. Πέρα από όρια και σύνορα.
Και ευχόμαστε ένα τραγούδι τουλάχιστον να είναι και αυτό που εσείς αγαπήσατε.

info
Ε.Ζουγανέλη-Η.Ματιάμπα στο "Σταυρός του Νότου Plus"
Μαζί τους ο Θανάσης Αλευράς
Από Παρασκευή 29/10 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23.30
Διεύθυνση: Φραντζή 14 Νέος Κόσμος - Αθήνα
Επικοινωνία: Τηλ. 210 9226975, www.stn.gr
Πρόσβαση: Σταθμός Μετρο "Συγγρού-Φιξ"


Διαβάστε ακόμα