Προσάναμμα - Ορέστης Ντάντος

Μια μεγάλη παρέα γύρω από τον Ορέστη Ντάντο

Ένας καφές, εννιά τραγούδια και πολλά χαμόγελα! Με αυτές τις λέξεις περιγράφονται όλα όσα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης στην προακρόαση δίσκου του Ορέστη Ντάντου στο Black Duck, στο κέντρο της Αθήνας
Διαβάστηκε φορες
Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα στην προακρόαση του δίσκου του Ορέστη Ντάντου με τίτλο «Προσάναμμα» στο Black Duck, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με τον υπέροχο χώρο και την πολύ καλή εξυπηρέτηση όλων, δημιούργησαν μια θετική προδιάθεση για να ακούσω όλα εκείνα τα καινούρια που είχε να παρουσιάσει ο Ορέστης. 

Τον ρόλο του οικοδεσπότη κράτησαν δύο άνθρωποι, ο στενός συνεργάτης του Αντώνης Ζουγανέλης και ο ίδιος ο τραγουδοποιός. Πρώτος το λόγο πήρε ο Αντώνης ο οποίος αφού μας καλωσόρισε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ωραίο που είστε εδώ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είμαι εδώ ως ο μεγαλύτερος φαν του Ορέστη», για να πάρει το λόγο ο καλλιτέχνης και να προσθέσει: «Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα που είστε εδώ για να ακούσετε το δίσκο αυτό που πήρε περίπου ενάμιση χρόνο για να γίνει».

Η διάθεση ήταν η καλύτερη με τα χαμόγελα όλων να αποδεικνύουν έμπρακτα το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε! 

Λίγα λεπτά μετά ο Ορέστης πάτησε το πρώτο "play" για να ξεκινήσει να αποκαλύπτεται ο νέος δίσκος του. 

Από το «Ζάλογγο» στο «Μια και έξω» και από εκεί στους «Αναστενάρηδες» για να διώξουμε με τον τρόπο του Ορέστη όλα τα «Δαιμόνια» που μας ταλαιπωρούν.

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία, μέσα από τη ματιά του ίδιου του καλλιτέχνη, σε έναν δίσκο που έχει ομοιογένεια και σε κερδίζει από το πρώτο άκουσμα.

Covers_prosanamma

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιο από τα εννιά τραγούδια, θα επιλέξω δύο: τα σκοτεινά «Δαιμόνια» και τους αισιόδοξους «Αναστεράρηδες»
Τα υπόλοιπα περιμένουν εσάς να τα ανακαλύψετε και να γίνουν κομμάτι των στιγμών σας!

Η ώρα είχε περάσει και φεύγοντας προς την έξοδο κράτησα μια φράση του αγαπημένου Ορέστη, «το να βρεις τον κόσμο σου είναι δύσκολο» για να τη συμπληρώσω με την ακόλουθη «με τα τραγούδια του Ορέστη Ντάντου θα βρεις τον τρόπο!»

Ήταν μια προακρόαση που ξέφυγε από τα συνηθισμένα με τη χαρά του Ορέστη να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Αξίζει ν' αποδώσουμε τα εύσημα σε όλους για τη διοργάνωση και η επιτυχία της φαίνεται από τα χαμογελαστά πρόσωπα που έβλεπες όπου και να γυρνούσες το κεφάλι σου.

Το «Προσάναμμα» είναι ήδη διαθέσιμο ψηφιακά και έχει κυκλοφορήσει και σε CD. Αναζητήστε το!

Υ.Γ. Δείτε εδώ όσα είχε μοιραστεί μαζί μας για το δίσκο αυτό στην πρόσφατη συνέντευξη του
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα