άννα-μπουρμά

Η Άννα Μπουρμά με νέο τραγούδι και videoclip «Νομίζεις πως μιλάς»

Η Άννα Μπουρμά πριν από την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Η Τέταρτη Εποχή» μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι αυτής με τίτλο «Νομίζεις Πως Μιλάς».
Διαβάστηκε φορες
Νέο Single & Video Clip

Άννα Μπουρμά - «Νομίζεις πως μιλάς»

Μουσική & Στίχους: Άννα Μπουρμά
Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά - Θοδωρής Ποπέσκου

Η Άννα Μπουρμά πριν από την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Η Τέταρτη Εποχή» μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι αυτής με τίτλο «Νομίζεις Πως Μιλάς».

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, επίκαιρο και συμβολικό τραγούδι που από το πρώτο άκουσμα καθώς και από την πρώτη θέαση σε καθηλώνει και σου περνάει ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα, αυτό της εικονικής πραγματικότητας.

Μοναδικές τεχνικές ήχων με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα πολύ χαμηλά μπάσα,  μας δίνουν την αίσθηση της βοής του σεισμού ή το σκάσιμο του καταρράκτη αυτό φέρει ως ψυχικό αποτέλεσμα την ηρεμία και την συνειδητοποίηση μιας και είναι οικία στο υποσυνείδητο  και να μας επαναφέρουν στην φύση.

Όλη η αισθητική στηρίχτηκε στο art video game με την χρήση του εντυπωσιακού 3D animations και η χορογραφία είναι επηρεασμένη από την μοναδική τεχνική του mapping dance, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά σε videoclip.

Τα digital effects που κυριαρχούν στο κλιπ είναι επηρεασμένα από τους σχηματισμούς των αστερισμών.

Τέλος το βίντεο τελειώνει συμβολικά με ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά και επιστημονικά έργα «ο Άνθρωπος του Βιτρούβιου» του Λεονάρντο Νταβίντσι.

 Σημείωμα του καλλιτέχνη :

«Αυτό το τραγούδι το έγραψα με σκοπό να  μιλήσω για την εικονική πραγματικότητα και τις αλλοιώσεις που μπορεί να φέρει στην ζωή μας. Σε μια εποχή που όλα δόθηκαν απλόχερα χωρίς αντίκρισμα, η ανθρωπότητα μπήκε στην παγίδα του επίπλαστου και παγιδεύτηκε.

Μεγάλες ομάδες ανθρώπων πίστεψαν έστω για λίγο στο όνειρο, κάποιοι ξέφυγαν, άλλοι είναι ακόμη εκεί, εγκλωβισμένοι και περιστρέφονται στο ίδιο σημείο.

Υπάρχει όμως ελπίδα να ξεφύγουν; Ναι υπάρχει, συνειδητοποιώντας το ψεύτικο, το εικονικό, το επίπλαστο, και διεκδικώντας το αληθινό.

Η πραγματικότητα είσαι εσύ, όλα τα άλλα είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.»

Άννα Μπουρμά

Το νέο single «Νομίζεις πως μιλάς» κυκλοφορεί από την Heaven Music.
Διαβάστε ακόμα