Ακούστε το νέο τραγούδι της Άννας Μπουρμά με το Λ. Μαχαιρίτσα

Το Οfficial Video-Clip του τραγουδιού ‘’ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ’’ που ερμηνεύει η Άννα Μπουρμά με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  δημιούργησαν σπουδαστές του κολεγίου τέχνης & design AKTO.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Άννα Μπουρμά & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
‘’ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ’’ Official Video-Clip
 
Το Οfficial Video-Clip του τραγουδιού ‘’ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ’’ που ερμηνεύει η Άννα Μπουρμά με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  δημιούργησαν σπουδαστές του κολεγίου τέχνης & design AKTO στα πλαίσια του μαθήματος Technology in Design με υπεύθυνη καθηγήτρια την animator Aναστασία Δημητρά. 
Οι σπουδαστές χρησιμοποίησαν ποικίλα μέσα και μεθόδους έκφρασης, τα συνδύασαν με την φαντασία τους και δουλεύοντας σε πέντε ομάδες, δημιούργησαν 5 διαφορετικά και αξιόλογα Video- Clips.

Μετά από την επίσημη παρουσίαση και των 5 βίντεο στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ στις 8 Μαρτίου, τα βίντεο μπήκαν σε ψηφοφορία στο διαδίκτυο μέσω της επίσημης σελίδας του ΑΚΤΟ .

Η ανταπόκριση του κόσμου και στις δύο παρουσιάσεις ήταν εντυπωσιακή, αγκάλιασαν την προσπάθεια των νέων αυτών παιδιών και μας έδωσαν την ψήφο τους.

Εκτός από την ψήφο του κοινού μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων της τέχνης, της δημοσιογραφίας, του internet, της τηλεόρασης αλλά και καθηγητές του ΑΚΤΟ έδωσαν και αυτοί με την σειρά τους την ψήφο τους.
Το βίντεο που έλαβε τις περισσότερους ψήφους και επιλέχτηκε ως το  Official Video-Clip είναι το 3ο κατά σειρά που παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο.
Η ομάδα Γ’  αποτελείτε από τους σπουδαστές:

Μαρία Άννα Βλάσση
Άλκη Καμμένο
Νίκη Ελευθερίου
Sanja Percic

Η συντονίστρια Module και καθηγήτρια τμήματος Αναστασία Δήμητρα ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σπουδαστών έτσι ‘ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι νικητές κερδίζουν μια διανυκτέρευση στα Ξενοδοχεία Anatolia στην Θεσσαλονίκη και στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς θα τους απονεμηθούν τα τιμητικά διπλώματα τους.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα