Οι συναυλίες που αναβλήθηκαν λόγω των πυρκαγιών

Οι συναυλίες που αναβλήθηκαν λόγω των πυρκαγιών

Δείτε παρακάτω τις συναυλίες που ακυρώνονται ή αναβάλλονται λόγω της εθνικής τραγωδίας στην Κινέτα και την Ανατολική Αττική.
Διαβάστηκε φορες
Δείτε παρακάτω τις συναυλίες που ακυρώνονται ή αναβάλλονται λόγω της εθνικής τραγωδίας στην Κινέτα και την Ανατολική Αττική:

Τρίτη 24 Ιουλίου: Alborosie @ Τεχνόπολη

Η αποψινή εμφάνιση του Alborosie στην Τεχνόπολη αναβάλλεται λόγω εθνικού πένθους μετά τις χθεσινές καταστροφικές φωτιές.

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που έχασαν τους δικούς τους και τα σπίτια τους.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα, με τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί να ισχύουν κανονικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας,

Fuzz Productions

Τρίτη 24 Ιουλίου: Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Βόλο, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ - ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

H σημερινή, Τρίτης 24 Ιουλίου, προγραμματισμένη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Βόλο, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ακυρώνεται λόγω των δυσάρεστων γεγονότων.

Πληροφορίες για την εξαργύρωση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος.

Πληροφορίες: Novel Vox 21.6452420

Τρίτη 24 Ιουλίου: Κατερίνα Πολέμη "Αγάπη, love, amor" στο θέατρο Δόρας Στράτου

Ανακοίνωση Κατερίνας Πολέμη

Σήμερα το τραγούδι πρέπει να δώσει την θέση του στην σιωπή. Η αποψινή συναυλία μας στο Δόρα Στράτου αναβάλλεται. Συμπαρασταθείτε στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Στέλνω την αγάπη μου, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.  -Κατερίνα Πολέμη

Από την εταιρεία παραγωγής Well Art Live

Η σημερινή συναυλία (Τρίτη 24 Ιουλίου) της Κατερίνας Πολέμη "Αγάπη, love, amor" στο θέατρο Δόρας Στράτου αναβάλλεται εξαιτίας των τραγικών γεγονότων που συμβαίνουν από χθες στην Αττική. 
Υποβάλλουμε τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς των συμπολιτών μας που χάθηκαν.Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και περνούν δύσκολες στιγμές.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια: σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν διατραπεζικά σε 5 εργάσιμες. Οσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε φυσικά σημεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την viva.gr ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία επιστροφής.

Ευχαριστούμε θερμά όσους αγκάλιασαν την όνειρο μας, σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας.

Οι συντελεστές της παράστασης.

Τετάρτη 25 Ιουλίου: Παύλος Παυλίδης Trio @ Gazarte Roof Stage

Το gazarte και ο Παύλος Παυλίδης εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τα τραγικά γεγονότα στην Αττική και ως συνέπεια αυτών αποφασίζουν να αναβάλλουν την προγραμματισμένη για αύριο 25 Ιουλίου παράσταση στο Roof Stage.

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου.
Προς ενημέρωση όλων όσοι έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους, αναφέρουμε ότι αυτό μεταφέρεται και ισχύει κανονικά για τη νέα παράσταση.

INFO
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ TRIO
Gazarte Roof Stage
Τετάρτη 29 Αυγούστου
Τιμές εισιτηρίων:
Early Birds: 10€
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 14€

Ώρα έναρξης: 22.00

Τετάρτη 25 Ιουλίου: Steven Wilson στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Λόγω τριήμερου εθνικού πένθους μετά τις χθεσινές καταστροφικές φωτιές, η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 συναυλία του Steven Wilson στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ακυρώνεται.

Τόσο εμείς όσο και ο Steven Wilson λυπούμαστε για αυτή την εξέλιξη, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί και δεσμευόμαστε για επαναπρογραμμάτιση της συναυλίας σε μελλοντική ημερομηνία.

Με εκτίμηση
Music Box Productions

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην πιστωτική/χρεωστική τους κάρτα εντός 10 εργάσιμων ημερών.
Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους από τα φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, μπορούν να έρχονται στο viva spot της Τεχνόπολης από Δευτέρα έως Σάββατο 11.00 – 19.00 έως και το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα, μαζί με το εισιτήριο τους, το οποίο θα παραδίδουν και θα τους επιστρέφεται το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Ιουλίου: «Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ 2018»

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
25 & 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, η επιχείρηση και οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες  για τις 25 και 26 Ιουλίου παραστάσεις στην ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο,
κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, τηλεφωνείτε στο 2107234567 ή επικοινωνείτε με το ticketservices.gr

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ ΣΕ ΡΟΔΟ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Λόγω των πρόσφατων, πολύ δυσάρεστων γεγονότων, η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στη Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής  Τάφρου, η συναυλία στην Χαλκίδα την Παρασκευή 27 Αυγούστου και η συναυλία στο Λουτράκι το Σάββατο 28 Αυγούστου, αναβάλλονται.

«Φίλοι μου οι συναυλίες που ακολουθούν σε Ρόδο, Χαλκίδα και Λουτράκι αναβάλλονται. Μπροστά στο σοκ που έχουμε υποστεί από την τραγωδία που βρήκε συνανθρώπους μας, όχι μόνο ως ένδειξη πένθους αλλά με πάσα ειλικρίνεια, εγώ και η μπάντα μου δεν έχουμε την δύναμη αλλά και τη διάθεση να παίξουμε μουσική.» Κωστής Μαραβέγιας

Για όσους έχουν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια καθώς και για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αναβληθέντων συναυλιών θα υπάρξει ενημέρωση άμεσα.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα