Κερδίστε προσκλήσεις για τη Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου στον Δαναό

Τρεις διπλές προσκλήσεις για την πρώτη προβολή στην Αθήνα της ταινίας «Ραντεβού στο Belle Époque» την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00.
Διαβάστηκε φορες
European Cinema Night 2019 στον κινηματογράφο Δαναό!
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00

Ο κινηματογράφος Δαναός θα φιλοξενήσει τη Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου στην Αθήνα, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00 με μια ξεχωριστή πρεμιέρα.

Η νέα ταινία του Νικολά Μπεντό «Ραντεβού στο Belle Époque», επίσημη συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στην Αθήνα στο πλαίσιο της εκδήλωσης! Το έργο μας προσκαλεί να αναρωτηθούμε πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε μια αγαπημένη ανάμνηση του παρελθόντος και πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι κορυφαίοι Γάλλοι ηθοποιοί Ντανιέλ Ορτέιγ, Γκιγιόμ Κανέ και Ντόρια Τίλλερ.

O κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος καθώς και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου θα είναι μαζί μας για να παρουσιάσουν την ταινία. Η βραδιά θα κλείσει με κοκτέιλ στο φουαγιέ του κινηματογράφου.

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την εκδήλωση. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου μέχρι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 23:00:

{contest_form}

Παρακαλούμε να δηλώνετε μόνο μία φορά συμμετοχή στο διαγωνισμό. Διπλοεγγραφές σε ονοματεπώνυμο ή email δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer της ταινίας


Το «Ραντεβού στο Belle Époque» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Δεκεμβρίου από τη Rosebud.21 και τη Seven Films

H εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση του προγράμματος MEDIA – Δημιουργική Ευρώπη και σε συνεργασία με την Europa Cinemas.

European Cinema Night

Η Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία υλοποιεί ήδη από το 2018 το πρόγραμμα MEDIA -  Δημιουργική Ευρώπη, διοργανώνοντας προβολές σε όλη την Ευρώπη με στόχο να φέρει κοντά του πολίτες της Ε.Ε. και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή κινηματογραφική κουλτούρα. Φέτος, η μοναδική αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα 2 - 6 Δεκεμβρίου σε 27 χώρες, 54 πόλεις και με κοινό που υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 14.500 άτομα!

Ανανέωση 04/12: Η κλήρωση για τον διαγωνισμό έχει γίνει και αναδείχθηκαν οι παρακάτω νικήτριες:
-Μαρία Μήττα
-Αλεξάνδρα Ζιάκα
-Μαργαρίτα Στασινού
οι οποίες έχουν ενημερωθεί μέσω e-mail.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα