Οι Echo & The Bunnymen στο Gagarin στις 28/04

Μπορεί να ήμασταν λίγοι πριν δύο χρόνια στο Ejekt Festival, στο Ελληνικό και μπορεί να είχαν προστεθεί την τελευταία στιγμή στο line-up του Φεστιβάλ, αλλά όλοι μας υποκλιθήκαμε στο μεγαλείο των Echo & The Bunnymen!
Διαβάστηκε φορες
Μπορεί να ήμασταν λίγοι πριν δύο χρόνια στο Ejekt Festival, στο Ελληνικό και μπορεί να είχαν προστεθεί την τελευταία στιγμή στο line-up του Φεστιβάλ (λόγω της ακύρωσης της Lauryn Hill), αλλά όλοι μας υποκλιθήκαμε στο μεγαλείο των Echo & The Bunnymen! Ένα συγκρότημα που συμπληρώνει 33 χρόνια φέτος (με μια μικρή διακοπή από το 1993 - 96) με δυνατούς μουσικούς και έναν φοβερό performer - τραγουδιστή, τον Ian McCulloch...

Την Πέμπτη 28 του Απρίλη οι Bunnymen έρχονται ξανά στη χώρα μας για μια δυνατή punk-rock βραδιά με τους Rosebleed να ανοίγουν τη συναυλία τους.

The killing moon
Will come too soon

Περισσότερα διαβάστε στο παρακάτω Δελτίο Τύπου της Άνωσης:


Δελτίο Τύπου

Οι Echo & The Bunnymen , θρυλικοί εκφραστές του post-punk ήχου, επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στις 28 Απριλίου στο Gagarin 205.

Έχουν θέσει τις βάσεις για πάμπολλα σχήματα του βρετανικού ήχου, κάτι που τους αναγνωρίστηκε με την βράβευση τους από το περιοδικό Q ως έμπνευση για «μία νέα γενιά μουσικών, τραγουδιών και μουσικόφιλων γενικά».

Δημιουργήθηκαν το 1978 στην ίδια πόλη που γέννησε τους Beatles και ήδη με το πρώτο τους άλμπουμ, το Crocodiles, γνώρισαν αποδοχή από κριτικούς και κοινό. Αυτή η αποδοχή όλο και μεγάλωνε κατά τη δεκαετία του ’80 με δίσκους σταθμούς στη βρετανική σκηνή, όπως το Heaven Up Here του ’81, το “Porcupine” του ’83 και βεβαίως το “Ocean Rain” του 1984.

Με επιτυχίες όπως το “The Back Of Love”, “The Cutter”, “Lips Like Sugar”, “Bring On the Dancing Horses” αλλά και το αξέχαστο “The Killing Moon” οι Echo & The Bunnymen θα μας σαγηνεύσουν με τον ρομαντισμό τους και θα μας καλέσουν να γίνουμε και ‘μείς μέρος της πανδαισίας τους.

Μελωδικά μελαγχολικος όπως ο ουρανός πάνω από Liverpool αλλά και χειμαρώδης όπως ο ποταμός Mersey, ο Ian McCulloch δεν φοβάται ποτέ να πει τη γνώμη του επί σκηνής και αυτό του έχει κερδίσει και το παρατσούκλι “Mac The Mouth” αφού δε διστάζει να τα “χώσει” σε προσωπικότητες όπως ο Bono, ο Nick Cave ή ο Paul Weller. Αυτό όμως δεν έχει μειώσει την εκτίμηση που του τρέφουν τα νεότερα σχήματα αφού έχει διατελέσει associate producer για τους Coldplay ενώ συνεργάστηκε και με τους Manic Street Preachers στο “Postcards of a Young Man”.

Την συναυλία ανοίγουν μία από τις καλύτερες, νεώτερες και πιο υποσχόμενες μπάντες της Αθήνας - οι Rosebleed - ένα συγκρότημα που παρά το νεαρό της ηλικίας των μελών του έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα όπως Carlos Santana και Hooverphonic, ενώ το ντεμπούτο τους “White Balloons” φέρει την υπογραφή του Chris Martin, παραγωγού των Puressence, Stereophonics και Raining Pleasure μεταξύ άλλων.

Στις 28 Απριλίου στο Gagarin 205 θα βρεθούμε όλοι κάτω από ένα δολοφονικό φεγγάρι...

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Τιμή εισιτηρίου: 30€ προπώληση και 35€ ταμείο

Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: TicketHouse, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr


Διαβάστε ακόμα