Νέες κυκλοφορίες για τον μήνα Μάρτιο

Ο Φεβρουάριος τέλειωσε με μια απρόσμενη έκπληξη. Οι Radiohead κυκλοφόρησαν, νωρίτερα από ότι περμέναμε, ψηφιακά τον όγδοο δίσκο τους, "King Of The Limbs".
Διαβάστηκε φορες
Ο Φεβρουάριος τέλειωσε με μια απρόσμενη έκπληξη. Οι Radiohead κυκλοφόρησαν, νωρίτερα από ότι περμέναμε, ψηφιακά τον όγδοο δίσκο τους, "King Of The Limbs".

Ο Μάρτιος αντίθετα είναι φτωχός σε ότι αφορά νέες κυκλοφορίες δίσκων με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο δίσκος που ξεχωρίζει είναι σίγουρα αυτός των REM. Με τίτλο "Collapse into Now" αποτελεί την 15η στούντιο κυκλοφορία του συγκροτήματος από την Αθήνα της Τζώρτζια. Έχει αρκετές και σημαντικές συμμετοχές από τους Patti Smith, Eddie Vedder, Peaches, Lenny Kaye και Joel Gibb.Για την παραγωγή, οι REM συνεργάστηκαν με τον Jacknife Lee, ο οποίος είχε αναλάβει και τον προηγούμενο τους δίσκο, "Accelerate".

Οι Strokes επιστρέφουν με τον τέταρτο δίσκο τους, "Angles", πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους  κυκλοφορία. Οι ηχογραφήσεις  έγιναν στο σπίτι του κιθαρίστα Albert Hammond Jr και η παραγωγή ανήκει στους ίδιους, εκτός από το κομμάτι "Life Is Simple In The Moonlight", που ηχογραφήθηκε με τον παραγωγό Joe Chiccarelli (My Morning Jacket, The Shins, κτλ). Ο μπασίστας του συγκροτήματος, Nikolas Fraiture δήλωσε ότι επιστρέφουν στο παλιό στυλ που είχαν και στον πρώτο τους δίσκο.


Οι Elbow κυκλοφορούν τον πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Build a Rocket Boys!". Το βρετανικό συγκρότημα είχε κερδίσει βραβείο Mercury το 2008 για το "The Seldom Seen Kid". Η νέα τους δουλειά είναι εμπνευσμένη από την παιδική ηλικία του τραγουδιστή τους Guy Garvey. Οι ίδιοι ανέλαβαν και την παραγωγή.

Οι Pains Of Being Pure At Heart θα κυκλοφορήσουν τον δεύτερο τους δίσκο "Belong". Το δίδυμο των Flood, Moulder, γνωστοί από την συνεργασία τους με ονόματα όπως Depeche Mode, U2 συμμετέχουν στην παραγωγή του δίσκου από το Νεουρκέζικο συγκρότημα.

Μερικοί ακόμα δίσκοι που αναμένονται να κυκλοφορήσουν:

Noah and the Whale - Last Night On Earth
The Vaccines - What Did You Expect From The Vaccines?
The View - Bread And Circuses
Peter Bjorn and John - Gimme Some
The Mountain Goats - All Eternals Deck

Διαβάστε ακόμα