Φωτο από την NDP Photo agency

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Μαζί» στο VOX

To «Μαζί» κρύβει αμέτρητες μουσικές στιγμές, με αναρίθμητες επιτυχίες που «έχουν γράψει μέσα μας».


Διαβάστηκε φορες

Στον χώρο που θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της φετινής σεζόν, το VOX, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχτηκαν πλήθος ανθρώπων από πολλά δημοσιογραφικά μέσα, με σκοπό την επίσημη ανακοίνωση της σπουδαίας αυτής συνεργασίας.

Αν και έως τώρα οι δύο πηγαίες ερμηνεύτριες δεν είχαν ξανασυναντηθεί επαγγελματικά, ήδη από την πρώτη αυτή κοινή τους συνέντευξη, η μεταξύ τους χημεία μοιάζει εξαιρετική, βεβαιώνοντας πως όσοι βρεθούμε στο VOX κάποιο από τα επερχόμενα Σάββατα θα απολαύσουμε κάτι ανεπανάληπτο. Με μια πρόδηλη ισορροπία, η Ελευθερία επιβεβαιώνει τη γενναιοδωρία της στη νεότερη γενιά καλλιτεχνών, ενώ η Ελεωνόρα με τον ειλικρινή της σεβασμό εκφράζει την ανάγκη της για συνδημιουργία με καλλιτέχνες που έχουν χαράξει την ελληνική μουσική ιστορία. Όπως άλλωστε η Ελευθερία δήλωσε, παρακολουθεί ανέκαθεν το ρεπερτόριο και τις επιλογές της Ελεωνόρας, ενώ η Ελεωνόρα συμπλήρωσε πως η συνεργασία αυτή όχι μόνο αποτελεί όνειρό της που πραγματοποιείται, αλλά και επαγγελματική επιβεβαίωση.

To «Μαζί» τους (τίτλος των παραστάσεων) κρύβει αμέτρητες μουσικές στιγμές, με αναρίθμητες επιτυχίες που «έχουν γράψει μέσα μας». Με οδηγό το αξιοζήλευτο ρεπερτόριο και των δύο, οι ερμηνεύτριες αποκάλυψαν πως θα τις απολαύσουμε σε αναπάντεχα ντουέτο, σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα που θα εκπλήξει και με συμπορευτές τους σπουδαίους μουσικούς τους θα μας κρατήσουν συντροφιά τα Σάββατα του χειμώνα. Για το ρεπερτόριο της Ελευθερίας δεν χρειάζονται συστάσεις και είναι αποδεδειγμένο πως οι διαχρονικές της επιτυχίες δεν χωράνε σε ένα πρόγραμμα. Αντίστοιχα, η Ελεωνόρα έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη φαρέτρα δημιουργιών, στην οποία μάλιστα τελευταία προσθήκη αποτελεί ο πολύ καλός δίσκος με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Επιπλέον σε ερώτηση του MixGrill.gr, η Ελευθερία υπενθύμισε μελλοντική κυκλοφορία δίσκου/αφιερώματός της στη σπουδαία Μαρίκα Νίνου. Δεδομένης μια τόσο ευρείας γκάμας τραγουδιών είναι πραγματική απορία ποια κομμάτια επιλέξαν οι δύο ερμηνεύτριες μαζί με τη Λήδα Ρουμάνη για τον σχεδιασμό του προγράμματος.

Καθώς οι θέσεις για την πρεμιέρα το Σάββατο 12/11 λιγοστεύουν, κατανοούμε πως μάλλον πρόκειται για τη συνεργασία της χρονιάς και αδημονούμε να την απολαύσουμε από κοντά.

Διαβάστε ακόμα